Bitcoin Forum
June 26, 2026, 07:00:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bybit Turkiye ofisi acilmis artik Bybit kullanmak yasal  (Read 71 times)
Adanali (OP)
Newbie
*

Activity: 5
Merit: 2

View Profile
April 19, 2026, 02:19:13 AM

Bybit Turkiyede ofis acmis ve yasal statu kazanmis https://www.bybit.tr/tr-TUR/   Yani krypto alip satmak yasal. Ancak krypto yu odeme araci olarak kullanmak yasak

Benim anlamadigim Turkiyeden biri bybit te hesap acmak istediginde adama bizim Turkce sitemiz var oradan ac neden demiyorlar? Bunu dememeleri cok ilginc o zaman herkes Dubai den yani ana merkezden acar kazancindan da vergi vermez. Acik kapi birakmislar
kriminall
Hero Member

Activity: 1736
Merit: 564

View Profile
April 19, 2026, 04:28:16 AM

Dubai’de şirket ve ofis açmak zaten biz Türklerin özellikle de sosyal medyadan anormal para kazanan influencerların en çok yaptığı iş tabi. Merkezde olması onlar adına iyi sanırım ki Türkiye sitesine yönlendirmiyorlar. Bu haber güzel bir haber ama hala vergi bilinmezliği var. Orası da bir netleşse iyi olurdu.

Adanali (OP)
Newbie
*

Activity: 5
Merit: 2

View Profile
April 19, 2026, 12:19:01 PM

Dubai’de şirket ve ofis açmak zaten biz Türklerin özellikle de sosyal medyadan anormal para kazanan influencerların en çok yaptığı iş tabi. Merkezde olması onlar adına iyi sanırım ki Türkiye sitesine yönlendirmiyorlar. Bu haber güzel bir haber ama hala vergi bilinmezliği var. Orası da bir netleşse iyi olurdu.

Dubaide hesap acmayi anliyorum Turkiyede vergi vermeyecekler ama kazanci Turkiyeye getirince Maliye anlayacak. Demekki bu parayi ya bitcoin le getirip elden birisine satiyorlar yada bybit card i Turkiyede alisveriste kullaniyorlar

Maliye neden bybit e zorunlu kilmamis Turkiyeden acilan hesaplarda bybit Turkiye kullanilmasi zorunlu kilin falan orasini anlamadim cok basit bir islem esasinda
varanvaran
Legendary
*

Activity: 1162
Merit: 1029

Bitcoin Trader

View Profile
April 20, 2026, 03:06:38 PM

Bugün Bybit TR hesabımı uyum kısmından dolayı kapattı.

Bu arada BTCturk Global açmış bilginiz olsun.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: