Bitcoin Forum
May 08, 2026, 01:12:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Sat0.org deneysel bir proje  (Read 219 times)
Yabani (OP)
Full Member

Activity: 701
Merit: 227

View Profile
May 03, 2026, 08:31:01 PM
Merited by Vispilio (3), edandrada (1)

https://sat0.org/

Toplam arz : 21 milyon tıpkı btc gibi ( ne kadar erken girerseniz o kadar ucuz=
topram bitcoin miltarı 21 milyona ulaşamayacak gibi

https://dexscreener.com/ethereum/0x829f4B62EEBE12Af653b4dD4fFc480966F7d7f09

hesaplamalar için : https://985monitor.xyz/sat0/

şimdilik mcap sadece 2.1m ben 1.5m civarı girdim

Olay şu kontratlara kimse müdehale edemiyor fiyatlama 500 eth = 21.000.000 token

Fiyat ana kontrata gönderilmiş eth miktarına göre değişiyor ne kadar çok eth havuza girerse fiyat o kadar yükseliyor ve tavan yok.

Satış olayında formül tam ters çalışıyor  her alım 5 eth ile sınırlı ve aynı blockta satış yapamıyorsunuz  her işlemden %0.3 işlem ücreti alınıyor.

Pazarlama yok x adresi yok roadmap yok ekip yok gibi duruyor sadece matematik.  Bu gece uyku yok gibi
Xyloo
Full Member

Activity: 210
Merit: 157

View Profile
May 03, 2026, 08:39:32 PM
Merited by Yabani (1)

İlginçmiş. Topluluk böyle şeyleri sever ve denemeye değer bulabilir. Marketcap düşükmüş hocam hafiften denenebilir belki dediğiniz gibi. Bol kazançlar herkese güzel bir başlık olabilir burası önlerden yer almakta fayda da olabilir. Deneysel bir proje olduğu başlıkta belirtilmiş ama buna benzer yüzlerce proje çıktı. Bağımlı kalmak yerine erkenden deneyerek kar etmek en mantıklı hareket olur gibi.

Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 03, 2026, 08:50:24 PM

İlk defa böyle bir proje gördüm deneysel alın diye demiyorum ama

eth yatırıyorsun sato formülüne göre mint ediliyor ortada klasik bir pool yok

2x yaptım bile ama satmayı düşünmüyorum risk alıyorum bakalım nereye götürecekler umarım bu gece karlı bir gece olur proje şimdilik sadece uzak doğulu arkadaşlarda daha gerçek topluluk girmedi. öyle buradan 30-50m mcap yaparsa efsane olur

satılan sato'lar direk burn ediliyor farklı bir amm yapısı bu çok hoşuma gitti  dier taraftan çok riskli.

16 milyon sat0 mint edildi bile 21m toplam kapasite. fiyatın nereye gidebileceğini merak ediyorum.
mandown
Legendary
*

Activity: 2646
Merit: 2194

View Profile
May 03, 2026, 09:00:04 PM

16m mintlendi bir yerden sonra fiyat hızlı artmayacak mı?  mevcut pool'da ürünün bitmesi gibi birşey bu da fiyatı anormal yerlere taşıyabilir burada erken gireni ihya eder ama tabiki bırakırlarsa değilmi?  sadece burn mantığını anlayamadım adam sattı diyelim eee? fiyat düşmeyecek mi düşecek yine benzer hareketler değil mi?

aslında uniswap'daki pool mantığını devreden çıkartmışlar daha çok gerçek cex gibi olmuş benim hoşuma gitti açıkçası.

Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 03, 2026, 09:09:44 PM

2.5x yaptık fiyat artmaya devam ediyor 17.1m sat0 dolaşıma girdi anladığım kadarıyla havuzda artık 800 eth var ve klasik 500/21m fiyatını an itibari ile geçmiş olduk diye düşünüyorum
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 03, 2026, 10:38:09 PM

adet arttırarak yola devam ediyorum bu upeg benzeri mantıkta olduğunu düşünüyorum onun yarısı kadar mcap yapsa bana yeterli gelir. tahminen 10m mcap civarı yani bakalım götürebilecekler mi? normal bir dönem olmadığı için takip etmeden yapamıyorum bakalım hayırlısı bakalım tekrar güzel bir trade yakaladığımı düşünüyorum umarım uygun yerden aramızda giren olmuştur neredeyse en iyi yerdeyken konuyu açtım.
mandown
Legendary
*

View Profile
May 03, 2026, 11:16:11 PM
Last edit: May 04, 2026, 12:20:15 AM by mandown
Merited by Vispilio (1)

Uzun zamandır beni böyle heycanlandıran bir ürün görmedim teknik olarak 21m nft var sayın ancak arz bir yerden sonra fiyat artarak sonsuza gidiyor bu ürün toplulukta yer bulursa çok acayip fiyatlar görebiliriz ilk alanları zengin edecek bir ponzi şeması gibide duruyor çok tuaf yav. bitcoin block ödülü azalarak sıfıra gidiyor burada ise fiyat sonsuza gidiyor. şöyle düşünün mintlenen sato arttıkça teknik olarak toplanan eth artacak buda her mintlemeye fiyatı katlayarak yıkarı çekecek aslında 18milyon civarı mintleyen kişiler bu ürünü tutmayı başarabilirse aşırı değerli bir ürün ortaya çıkmış olacak.

bunu borsalar cexler nasıl listeler bilmiyorum ama teknik olarak listelemeleri bile sıkıntılı sonuçta contrat mintable ve burn mekanizmasına göre çalışıyor fiyatı pool belirlemişde olmuyor.mintleyenler belirliyor.

holder sayısı arttıkça fiyat katlanacak biryerden sonra hakikadan çok değerli olabilir. ha aynı şekilde sıfırlanabilirde arz talep.

Son yılların en bomba projesi olabilir tabi tam terside Smiley

dayamadım 2m mcap'dan biraz önce aldım.

şuan toplanan eth 773 ve fiyat 0.26 usd eğer 2 katı eth toplanırsa fiyat direk 1 dolar oluyor o yüzden diyorum klasik pool yapısından çok farklı.

773 eth 0.26 idi
822 eth 0.29 oldu
848 eth. 0.306 usd
900 eth 0.33 usd
asıl olay
2000 eth olduğunda kopacak tabiki gösterirlerse

tahminen 5 dolar falan olur fiyat

kendi çapımda yüklü almıştım 2x yapıp anaparamı aldım bakalım kalan nereye gidecek dursun bakalım

Kendime not: Sattığıma üzülebilirim.

mandown
Legendary
*

View Profile
May 04, 2026, 05:28:51 AM

4x için teşekkürler harika bir trade oldu. fazlası da olurmuşda erken farketmek lazımmış.

illetyus
Sr. Member

Activity: 1498
Merit: 397

View Profile
May 06, 2026, 03:18:31 PM

Ben anlamadım nasıl çalıştığını.
Bunun dökümanı var mı adam akıllı.

mandown
Legendary
*

View Profile
May 06, 2026, 04:26:19 PM

çok teknik dökümanı yok sadece ortada whitepaper var

Öncelikle standart bir likidite poolu yok
siteden satın aldığında dolaşımda olmayan sıfır bir token mintliyorsun sattığında da dolaşımdan çıkartılıyor
token'ın bir müdehale edilebilir yanı yok flash loan muhabbetlerinden dolayı tek bir txde en fazla 5 ethlik alım yapabiliyor ve aynı tx içinde satamıyorlar.

ilk 100 ethlik alımda malın fiyatı %25 artıyor sonra hızlanıyor mint edilerek aldığın için her alan biraz daha pahalı almış oluyor

aslında tamamen piyasanın beklediği olması gereken bir meme coinden pek bir farkı yok tek farkı şu  1 burn mekanizması 2 ilk alanların malı yıkması gibi bir durum söz konusu olmuyor birileri bir gecede zengin olamıyor.

token 20.79m tanesi ortaya çıktığı gün yani mint edildiği gün hook yani web sitesi üzerinden satanlar olursa o günden itibaren hook üzerinden satılan bütün tokenlar yakılır geldim 1 milyon adet var elimde 40 dolar oldu diyelim 40 dolardan sattım o hook üzerinden sattığım an 1 milyon sonsuza kadar yok oluyor Cheesy

yav aslında varya öyle böyle düşünülmemiş birileri bunun peşine takılıp devamını getirirlerse beklenen meme coin furyasını bunlar başlatabilir o kadar enteresan birşey bu

Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 06, 2026, 06:38:32 PM
Merited by Vispilio (1)

https://satotalk.org/

bitcointalk gibi forum açıldı çinliler açtı sanırım ama şuan gördüğüm en çılgın hype bu projede umarım forumda değerlendirebilenler olmuştur.
edandrada
Member
**

Activity: 1141
Merit: 27

View Profile
May 06, 2026, 06:59:39 PM

ilk defa böyle bir projeyi ilk günden değerlendirdim.

globalde yeni yeni konuşulmaya başlandı. gidecek yolu çok gibi.

şöyle bir uyarı yapayım.

sato yapısı gereği cexlerde listelenemeyecek, bu da fazla kişiye ulaşılamayacağı anlamına geliyor. yani coinbase binance listelemeleri gibi 5x,10x yaptıracak bir haber olmayacak  bir yerden sonra karını alan çıkar projeden.

bu tarz projelerde çıkılacak yeri iyi bulmak gerekiyor.

cexlerde listelenemeyecek ama çok iyi fikir olan deathstr, pnkstr var. bir süre sonra yavaş yavaş 0'a doğru gitmişler. grafiklerini incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
mandown
Legendary
*

View Profile
May 06, 2026, 07:05:15 PM

şöyle bir uyarı yapayım.

sato yapısı gereği cexlerde listelenemeyecek, bu da fazla kişiye ulaşılamayacağı anlamına geliyor. yani coinbase binance listelemeleri gibi 5x,10x yaptıracak bir haber olmayacak  bir yerden sonra karını alan çıkar projeden.

cexlerde listelenemeyecek ama çok iyi fikir olan deathstr, pnkstr var. bir süre sonra yavaş yavaş 0'a doğru gitmişler. grafiklerini incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

listelenir hocam listelenir olay farklı kaçırdığın konular var.
uniswap'tan direk alırsan hook'tan işlem yapmadığın için fiyata etki yok normal token gibi benim gibi siteden yani direk hook üzerinden işlem yaparsan işin rengi değişiyor birçok borsa bunu bugün yarın listeler. kriptoya girdiğim günden beri beni heyecanlandıran tek proje

rug çekme derdi yok sıfırlanma derdi yok her işlemden %0.3 havuza kalıyor buda fiyatın sıfıra girmesini engelliyor yemin ediyorum daha fazla almamak için kendimi çok zor tutuyorum.

cexlerde listelenmemesi gibi bir durum yok zaten mexc'de var Cheesy

https://www.mexc.com/en-TR/exchange/SATO_USDT?_from=search_spot_trade

edandrada
Member
**

View Profile
May 06, 2026, 07:24:43 PM

şöyle bir uyarı yapayım.

listelenir hocam listelenir olay farklı kaçırdığın konular var.
uniswap'tan direk alırsan hook'tan işlem yapmadığın için fiyata etki yok normal token gibi benim gibi siteden yani direk hook üzerinden işlem yaparsan işin rengi değişiyor birçok borsa bunu bugün yarın listeler. kriptoya girdiğim günden beri beni heyecanlandıran tek proje

rug çekme derdi yok sıfırlanma derdi yok her işlemden %0.3 havuza kalıyor buda fiyatın sıfıra girmesini engelliyor yemin ediyorum daha fazla almamak için kendimi çok zor tutuyorum.

cexlerde listelenmemesi gibi bir durum yok zaten mexc'de var Cheesy

https://www.mexc.com/en-TR/exchange/SATO_USDT?_from=search_spot_trade

hocam her işlemden %0.3 havuza kalacaksa, cexlerdeki işlemi nasıl takip edecekler?
mandown
Legendary
*

View Profile
May 06, 2026, 07:29:16 PM

hook yani %0.3'ün kesildiği kontrattan işlem yapmak ile cex arasında fark var 0.3'ü veriyorsun ama slippage vs yemiyorsun %0.3'ün olmadığı poollarda ve cex'Lerde yapılan işlemlerin hiçbiri projenin doğal olarak vaad ettiği konuları zaten doğal olarak yapamıyor şöyle düşün uniswap'tan işlem yaptığında sattığında ürün yakılmıyor oradaki likiditeler içerisinde kalıyor ama hook'daki satışın direk emisyonu değiştiriyor.

aslında bu ürün tam bir meme coin tek farklı bir contrat üzerinden yapılan işlemlerin hikayesi farklı 0.3 önemli değilde en çok ben şu 20.79m sonrasını merak ediyorum hooktan sonra satılan her işlem geri dönüşümü olmayacak şekilde burn edilecek. talep olmaya devam ederse anormal fiyatlar göreceğiz düşün gün içerisinde neredeyse 7-8milyon mal mintleniyor ve burn ediliyor 20.79m limiti aşıldığında 8 milyon yakıldığını ve asla mint edilmediğini fiyat nerelere gider tahmin edemezsin Cheesy

Ürünün hook tarafı güzel genel olarak aslında bir espirisi cidden yok siteleri kullanarak satan ve alanlar en doğrusunu yapıyor. şuan birçok likidite eklenmiş durumda o tarafta yapılan işlemlerden %0.3 vs kesilmiyor bir yerde fiyatlar bile hook ile cex arası ayrışabilir.

edandrada
Member
**

View Profile
May 06, 2026, 07:41:08 PM

hook yani %0.3'ün kesildiği kontrattan işlem yapmak ile cex arasında fark var 0.3'ü veriyorsun ama slippage vs yemiyorsun %0.3'ün olmadığı poollarda ve cex'Lerde yapılan işlemlerin hiçbiri projenin doğal olarak vaad ettiği konuları zaten doğal olarak yapamıyor şöyle düşün uniswap'tan işlem yaptığında sattığında ürün yakılmıyor oradaki likiditeler içerisinde kalıyor ama hook'daki satışın direk emisyonu değiştiriyor.

aslında bu ürün tam bir meme coin tek farklı bir contrat üzerinden yapılan işlemlerin hikayesi farklı 0.3 önemli değilde en çok ben şu 20.79m sonrasını merak ediyorum hooktan sonra satılan her işlem geri dönüşümü olmayacak şekilde burn edilecek. talep olmaya devam ederse anormal fiyatlar göreceğiz düşün gün içerisinde neredeyse 7-8milyon mal mintleniyor ve burn ediliyor 20.79m limiti aşıldığında 8 milyon yakıldığını ve asla mint edilmediğini fiyat nerelere gider tahmin edemezsin Cheesy

Ürünün hook tarafı güzel genel olarak aslında bir espirisi cidden yok siteleri kullanarak satan ve alanlar en doğrusunu yapıyor. şuan birçok likidite eklenmiş durumda o tarafta yapılan işlemlerden %0.3 vs kesilmiyor bir yerde fiyatlar bile hook ile cex arası ayrışabilir.

20.8M için, fiyatın 5,6 dolar olması lazım. olmayacak bir fiyat değil. fakat işte siteden mint işini çok adam bilmiyor. çoğu kişi uniswap poolunda işlem yapıyor.
mandown
Legendary
*

View Profile
May 06, 2026, 07:43:57 PM

o işi bok ediyor işte. 20.79m'de burn işlemi başlıyor asıl eğlence ozaman olacak. Bu ether ağının para babaları bu malı yukarı götürmek isterlerse 5,6 usd teorideki rakam olur 40-50 dolarları dahi gösterebilirler sonuçta burn mekanizması devreye girmiş olacak

Düşünsene 4 milyon tokenın gun ıcınde satıldığını o gün 4 milyon burn olacak ve anında token sayısı 16 milyona düşecek fiyatı manyak ayağa kaldırır. Fiyat düştüğü için daha az eth havuzdan çıkmış olacak teknik olarak

Sonsuza yükselen fiyat modeline sahip cidden çok zekice.

teknik açıdan 20.79m'a kadar her fiyat ucuz.

kizilhare
Member
**

Activity: 348
Merit: 65

View Profile
May 06, 2026, 08:12:39 PM

Ben de kendi çapımda bir miktar aldım. Bu başlık risk severleri ihya edebilir. Binance'de bir cacık olmayacak diye ne var ne yok çektim siteden aldım. Ya herro ya metro giderse gider. Yıllardır boğa bekliyoruz ama böyle risk alarak belki kendi boğamızı kendimiz yaşayabiliriz. X10 olunca yarısını satacağım o vakte kadar bekleyeceğim.

mandown
Legendary
*

View Profile
May 07, 2026, 03:36:22 AM
Last edit: May 07, 2026, 04:17:29 AM by mandown

15x'den tamamını gönderdim tertemiz bir işti benim bünyem fazlasını kaldırmaz.  Teşekkürler bu ay sanırım en efsane infosu bu oldu.

Hoş bir aydır adam kazandırıyor bakma.

Lan düştü aldım tekrar Cheesy
dfskldfskjl

Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 07, 2026, 05:55:17 AM

adet arttırarak yola devam ediyorum bu upeg benzeri mantıkta olduğunu düşünüyorum onun yarısı kadar mcap yapsa bana yeterli gelir. tahminen 10m mcap civarı yani bakalım götürebilecekler mi? normal bir dönem olmadığı için takip etmeden yapamıyorum bakalım hayırlısı bakalım tekrar güzel bir trade yakaladığımı düşünüyorum umarım uygun yerden aramızda giren olmuştur neredeyse en iyi yerdeyken konuyu açtım.

23 milyon dolar market değerine ulaştı düşündüğüm rakamlara geldi 30 milyon civarı görürse havlu atacağım.
Son dönem yakaladığım en iyi token oldu.
Pages: [1] 2 »  All
  Print  

Jump to: