Erken keşfetmiştim fakat türk community'de fazla kişi paylaşınca bir duraksadım Reklam falan mı yapılıyor acaba diye keşke duraksamasaymışım.Nihai hedefi olan 22 küsür dolara götürebilirler gibi geldi ama bilemedim.
Buradan alınır mı onu da bilemedim yüksek risk barındırıyor bana kalsa piyasa halen değişik bir şekilde ne yapacağına karar veremiyor gibi geliyor.
twitterda rune götürüyor projeyi. arzın yaklşık %2 si adamda. bu büyük risk.
sonraasında acaip bir çin community var.
5.5 dolar eşik seviye. orayı görse fiyat patlar gider. fakat önce 1.6 dan sonra da 1.3 den red yedi iki defadır. görür müyüz bilmiyorum ama 5.5 dolara kadar satmayı düşünmüyorum ben. 5.5 dan sonraki harekete göre bakarız artık.
Yabani hocam kendi sitesi ile uniswap arasında satışlarda farklılık var neden öyle.
Bana saçma geldi
Örnek: şato sitesinde 50'ye satarken unide 65'e satıyorum. Neden siteden satayım ki. Bu saçmalamanım daniskası.
3 fiyat var. burn fiyatı mint fiyatı market fiyatı. anlık olarak
mint 1.27 dolar
burn 0.7 dolar
market 0,97 dolar
siteden alırsan 1.27 dolar, siteye satarsan 0.7 dolar. piyasada 0.97 dolara alıp satabiliyorsun. böyle olunca herkes alım satımı uniswap ve birkaç cexden yapıyor. bilmeyen adam siteden alıyor.
market fiyatı mint fiyatını geçince botlar anında siteden mint ediyor. siteden satışlar artıyor.
burn fiyaı da bir nevi sigorta gibi. fiyat 0.7 den aşağı düşerse direkt siteye satabiliyorsunuz.