Ebay bunarın teklifini reddetmiş direk, çünkü gram inandırıcı gelmemiş, üstüne Gamestop'un 4 katı büyüklüğünde bir firmayı nasıl satın alacaksın, bunu açıklayamazsın bile.
Adamlara Ebay hissesi mi vereceksin yani kendi hisselerini, şaka gibi bir teklif.
Böyle bir şey olmaz, olmayacakta.
Gamestop işine baksın, borsada 3-5 yükseldi de isminden bahsettirdi diye kendini bir şey sanmasın, şu an denediği çoğu şeyi ya kapatıyor ya da yapamıyor.
Kripto işine girecekti onu kapattılar mesela.
Bizim burada bu teklifi konuşmamız bile adamlara yaradı. Bedavadan reklam yaptılar.
Amaçları da tam olarak buydu zaten.
Bir şirket neden böyle bir haberle gündeme gelmek ister asıl soru bu olmalı. Onun da cevabını yukarıda verdim. Bana göre balinanın birisi içeride fena sıkıştı malı çıkacak keriz arıyor. Bu haberi de hikayesi ile beraber dizayn edip parasıyla ısmarlama yaptırdı.
Ben kalkıp ebay'i almak için teklif veriyorum desem 10 kişiden fazla insanın haberi olmaz. İşte bu topiği okuyan kaç kişi olursa o kadar olur

Onlar da ne yapıyo manyak derler 10 saniye içinde unutur giderler.
Ama gamestop'un teklifi böyle olmadı. Üzerinden kaç gün geçti hala konuşuluyor. Burada ciddi bir reklam bütçesi harcaması var, bu kadar etkileşim alabilmek ancak böyle mümkün olabilir.