Bitcoin Forum
August 02, 2026, 08:28:30 PM *
News: COLDCARD users only: critical vulnerability risks funds stored on COLDCARD devices; immediate action required

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: MHRS'de bekleyen hasta sayısı azalıyor mu gerçekten?  (Read 36 times)
Waleron Wycliffe (OP)
Member
**

Activity: 109
Merit: 18

View Profile
May 05, 2026, 03:26:15 PM

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) Temmuz 2024'te 3,9 milyon olan bekleyen randevu talebi sayısının bu ay itibarıyla 463 bine indiğini, randevu bekleyen vatandaş sayısının yüzde 88,3 oranında düştüğünü bildirdi.
https://www.sabah.com.tr/yasam/saglik-bakani-kemal-memisoglu-acikladi-mhrsde-bekleyen-hasta-sayisi-azaliyor-7577127

Sağlık bakanı böyle bir açıklama yapmış ta ben neden yine randevu bulamıyorum ona da bir söylemi var mı acaba?
Doktor sayısı da mı azalıyor hasta sayısı azalırken acaba.
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2940
Merit: 1551

View Profile
May 05, 2026, 03:51:38 PM

2024’deki veri yıllıktır bu veri aylıktır bakan da öyle zannediyordur artan nüfusu düşünürsek 1.5 senede %88 bekleyen randevu azalması mümkün değil muhtemelen ya sistemde arıza var ya da veriler yanlış verildi ben bu arada ne hanıma ne çocuğa ne de kendime randevu bulamıyorum onu geçtim sağlık ocağı için bile randevu getirdiler aq sağlık ocağına bile gidemiyoruz 2 gün önce randevu alamazsak ateşimiz çıksa 2 gün bekleyeceğiz aq

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1974
Merit: 363

View Profile
May 05, 2026, 05:23:27 PM

Randevuların azalmış olmasının mümkünatı yok. Eski veridir bence de. Geçenlerde cildiye için randevu bakayım dedim koskoca şehirdeki tüm hastaneleri aratıyorum bir tane boş randevu çıkmıyor. Şansa birinin iptal etmesine falan denk gelirseniz anca alırsınız ona da şansınıza hangi hastane çıkarsa artık. Bir de işte her günün belli saatleri oluyordu yeni randevuların açıldığı tam o anda MHRS'ye damlamanız gerekiyor ki randevu bulabilesiniz. Sağlık sistemi cidden rezil halde.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
Hvdv
Hero Member

Activity: 1316
Merit: 691

View Profile
May 05, 2026, 05:39:48 PM

Berbat bir sistemden hala nasıl övünerek bahsedebiliyorlar anlamıyorum. Etrafımda herkes bu konuda sıkıntı yaşamış durumda ama bakan çıkıp övünüyor. Diyelim ki azaldı hani o da insanlar artık yıldı da parası neyse verip özele gidiyorlar diyedir ama onda da %88 gibi bir azalma söz konusu olamaz.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: