https://bitcointalk.org/index.php?topic=5579189.msg66678020#msg66678020mayıs ayının ilk haftası bittiğine göre mayıs ayı için yeni bir tahmin yarışması görmeyeceğimiz bir bakıma kesinleşmiş oldu. aylık tahmin yarışması etkinliği bitti, ama benim içimdeki heves bitmedi. hiç kazanamadığım için hevesim kursağımda kaldı diyebilirim.
şöyle bir şey yapmak istiyorum, son 1 yılda düzenlenen @EFS yönetimindeki yarışmalarla aynı kurallara, formata sahip bir yarışma daha.
Bitcoin 2026 yılını hangi fiyattan kapatır?
15 Mayıs günü bitene kadar Amerikan Doları bazında yıl sonu fiyat tahmininizi* yapınız.
Her üyenin bir tahmin hakkı vardır ve bu tahmin 15 Mayıs'tan sonra değiştirilemez.
31 Aralık 2026'da Binance.com BTC/USDT paritesindeki kapanış fiyatına en yakın tahmin kazanır.
*Tahmininizi konuya xxx $ şeklinde yorum olarak yapınız. Tahmininizle ilgili birkaç cümle yazabilirsiniz. Konudaki anket genel eğilimler hakkında bir fikir vermesi açısından kozmetik olarak eklenmiştir.
alıştığımız formatta tutmak istedim, bugünden itibaren yine yaklaşık 1 hafta tahmin süresi var. şimdilik ödüllü bir yarışma düşünmüyorum, katılım gönüllülük esaslı olsun istiyorum.
herkese bol şans