Uzaylıların varlığını iddia eden çok fazla görüntüyü daha önceden de görmüştük. Hatta ABD'de 51. Bölge denilen yerde uzaylıların varlığını kanıtlama üzerine çalıştıkları da çok söylendi. Bu son yayınlanan görüntü ve videoların ben gerçek olduğuna inanıyorum açıkçası. Zaten isterse bir kısmı yapay zeka olsun ben bu evrende yalnız olduğumuza inanmıyorum. Bizden teknolojik anlamda daha gelişmiş canlılar illa ki vardır. Uzayın tamamını keşfedemediğimiz sürece bunu kanıtlayamıyoruz sadece.
Belirli aralıklara gündem değiştirmek için de görüntüleri ortaya atıyor da olabilirler. Eğer bu zamana kadar net, gerçek bir görüntüleri olsaydı verirlerdi bence. Film sektörü gibi alanları ilgi çekici yapmak için de kullanıyor olabilirler ya da gündem değiştirmek için. Eğer dünya dışında bir yaşam varsa bunu kanıtlayacak teknolojiye sahipler mi büyük bir soru işareti.
Bir de yapay zekanın gelişmesiyle gerçek mi değil mi sorusu da soruluyor görüntülerde. Belki gerçek belki değil ama bunu net bir şekilde kanıtlamadan kolay kolay inanılacak bir şey değil bu görüntüler. Nasıl kanıtlanacak o da bilinmez tabi.