Bitcoin Forum
May 10, 2026, 05:20:17 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Kriptodaki kafa karışıklığı  (Read 15 times)
kriminall (OP)
Hero Member
*****
Offline

Activity: 1694
Merit: 556



View Profile
May 09, 2026, 02:02:38 PM
 #1

Arkadaşlar biraz piyasada dolaşıyorum milletin kafalar pırıl pırıl olmuş. Kimisi 30-40 bin dolara düşecek diyor, kimisi 40 güne 200k olacak diyor. Birileri batacağız diyor, diğerleri daha bunlar hiç bir şey altlara akacak tüm para diyor. Birisi çıkıp geçmişte yapılan hareketleri yazmış 40 tane hesap copy/paste yapmış. Gezmekte yoruldum. Bir de twitter yeni özelliği otomatik çeviri ya, İspanyol, Çinli hesaplar bile Türklerle neredeyse aynı şeyleri yazıyor.

Biri de çıkıp kardeşim ne yapıyoruz demiyor. Bunlardan adam olmaz ya cidden.

Phoenix Anka
Legendary
*
Offline

Activity: 1652
Merit: 1068



View Profile
May 09, 2026, 02:28:30 PM
 #2

Hocam bu hep vardı ve olan bir şeydi aslında. Kripto sektöründe fenomen geçinen kaç kişide acaba ciddi bir bilgi birikimi var? Geçmişte gördük mühendislerin verdiği hedef fiyatları. Rezil tahminler, insanların zorla kazandığı 3 kuruşu iş bilmez birilerinin yönettiğini sandığı paralara yatırmalar ve kaybetmeler.

İnsanların parası kaybolunca ise kolay yöntem videoyu sil ortadan kaybol. Her kripto fenomeninde benzer şeyler görüyoruz.

Hiç tahmininde yanılmayan tek kripto tahmincisi diyor kendine ne kadar mütevazı demi ama 3 kuruşluk twitter gelirine muhtaç yaşıyor kahinimiz.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!