Bitcoin Forum
May 19, 2026, 02:13:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Consensys halka arzını sonbahara erteledi  (Read 37 times)
Frankwitzer (OP)
Member
**

Activity: 140
Merit: 51

View Profile
May 14, 2026, 03:26:36 PM

Consensys, kaynaklara göre potansiyel halka arzını erteledi.Joe Lubin liderliğindeki firma, bir kaynağa göre, bu yılın Şubat ayı sonunda Securities and Exchange Commission (SEC) ile taslak bir S-1 dosyası sunmayı hedefliyordu.
https://www.coindesk.com/business/2026/05/13/ethereum-app-builder-consensys-has-delayed-its-potential-ipo-until-fall
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1666
Merit: 1068

View Profile
May 15, 2026, 11:25:14 PM

Hocam firma hakkında hiç bir bilgimiz yok. Şu haberi okuyunca pek bir şey anlamadım. Böyle durumlarda size zahmet firma ile ilgili kısa açıklamalar yaparsanız biz de firmanın haber olmasının önemini kavrayalım.

Baktım ethereum fonuyla ciddi ilgiliymiş. Daha önce duymamış olmam tuhaf. MetaMask da bu şirkete aitmiş.

Frankwitzer (OP)
Member
**

Activity: 140
Merit: 51

View Profile
May 16, 2026, 09:20:52 AM

Hocam firma hakkında hiç bir bilgimiz yok. Şu haberi okuyunca pek bir şey anlamadım. Böyle durumlarda size zahmet firma ile ilgili kısa açıklamalar yaparsanız biz de firmanın haber olmasının önemini kavrayalım.

Baktım ethereum fonuyla ciddi ilgiliymiş. Daha önce duymamış olmam tuhaf. MetaMask da bu şirkete aitmiş.

Firma hakkında bilginizin olmaması kendi sorununuz.Bunu kendinize sormanız ve sorgulamanız gerekiyor.Linea ve Metamask'ın geliştiricisi olduğunu bilmeden Legendary rütbesindesiniz.Sonuçta Metamask kaç yıldır bu sektör üzerinde kendini ispatlamış bir cüzdan.Benim gibi yeni bir üye sormuş olsa bu soruyu onu haklı bulabilirdim.
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1666
Merit: 1068

View Profile
May 16, 2026, 10:15:14 AM

Laf dalaşına girmeye gerek olmadığı için konuyu uzatmıyorum. Konunun rütbelerle de alakası yok. Yeni bir üye herkesten bilgili olabilir veya sırf eski üye diye bir üyeyi gözde büyütmeye gerek yok. Zamanla siz de legendary olacaksınız zaten. MetaMask’ı biliyorum, Linea’yı biliyorum ama çatısının Consensys olduğunu bilmek zorunda değilim. Ayrıca basit bir cümle ekleme önerisi verdim diye bu tribi de anlamıyorum. Neyse, konuyu daha fazla uzatmayalım. Kolay gelsin.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: