Arkadaşlar ne kadar iyi niyetlisiniz ya UBER Türkiye’de taksicilik sistemine entegre oldu siz diyorsunuz ki uber Türkiye’de neden yok kardeşim özel sistemi diyorsanız bunlar yedirmezler la kıçı kırık Mardin’de şoförler odası, taksi başkanı seçimlerine yüzlerce Polis göreve yazılıyordu ne paralar akıtılıyor bir görseniz şok olurdunuz kapalı spor salonuna yüzlerce kişilik yemekler yaptırılıyor herkese veriliyor kapıda aşiretler toplanmış altı üstü küçücük Mardin’de taksi ve dolmuş sektörü için bunlar dönüyor siz İstanbul gibi 20 milyondan fazla nüfusu olan yeri düşünün
Taksiciler odası başkanı çıkıp hükümeti tehdit ediyor ahkam kesiyor kimse kolay kolay bunlara bir şey diyemiyor maalesef istedikleri gibi at koşturuyorlar adamlar resmi görünce bizi almıyor aq parasını verdiğim halde binemiyorum düşünün yolda bana el kol yapıyorlar resmi ekip otosuna
Bu adamlar öyle basit kişiler değil yorumlarda da çözebileceğimiz bir durum değil taksicinin iyisine gelmek diye bir şey var ama şu da var mesela Ankara’da da taksiye bindim, İzmir’de de Antalya’da da yani turizm olan yerlerde de resmi yerlerde de bindim ben en iyi tecrübeyi Ankara’daki takside aldım mesela emekli bir öğretmen abiydi gayet beyefendiydi para üstünü vermeyen taksiciler klasiktir bu adam eksik bile aldı üstelik sivildim hani öyle resmi falan görüp yaptığı bir şey değil
Ama İstanbul’da da bindim de ora farklı bir dünya be kardeşim gerçekten sorun sıkıntı