Bitcoin Forum
May 19, 2026, 09:50:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ayran ve Kefir tüketiyor musunuz?  (Read 24 times)
MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 112
Merit: 19

View Profile
May 17, 2026, 04:58:54 PM

Ocak-mart döneminde üretilen ayran miktarı 5 yılda yüzde 40 artarak 242 bin 485 tona yükseldi. Bu dönemde yoğurt üretimi de yüzde 29,7 artışla 345 bin 137 tona çıktı.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/turkiyenin-ayran-ve-kefir-uretimi-uc-ayda-zirveye-cikti-7585099

Severek tükettiğim iki içecektir.Özellikle sade bir kefiri çoğu içecekten fazla severim.
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1400
Merit: 1029

View Profile
Today at 07:46:12 PM

Konusu açılmışken hazır kefirlerden önerdiğiniz marka var mı? Doktorumla bir sefer bunun sohbetini yaptık da hazır alma evde yap dedi. Evde kefir kaç kişi yapıyordur acaba? Ayrana gelince çok severim severek tüketirim. Ayran kadar güzel ve sağlıklı pek içecek yoktur. Kola tarzı ürünler hem sağlıksız hem de tadı daha iyi değil bence. Ayran çok iyi.

MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 112
Merit: 19

View Profile
Today at 08:43:11 PM

Konusu açılmışken hazır kefirlerden önerdiğiniz marka var mı? Doktorumla bir sefer bunun sohbetini yaptık da hazır alma evde yap dedi. Evde kefir kaç kişi yapıyordur acaba? Ayrana gelince çok severim severek tüketirim. Ayran kadar güzel ve sağlıklı pek içecek yoktur. Kola tarzı ürünler hem sağlıksız hem de tadı daha iyi değil bence. Ayran çok iyi.
Ben altınkılıç'ın yeni çıkardığı kara maya ekşi ayranı acayip lezzetli buluyorum.Normalde ayranı yoğurttan evde yapan birisiyim fakat bunun tadı da damak zevkime çok uyuyor.

Kefir olarak probiyotik miktarı yüksek olanı alıyorum.Kefirzadem şuan da piyasadaki en yüksek probiyotik içeren kefir markası ama her yerde bulunmuyor.İçim'in 250ml olan x3 Probiyotik de de fazla probiyotik var.Ara sıra onu alsam da düzenli olarak yine altınkılıç kefiri tüketiyorum.Kefirzadem'i bulursam kefirzadem alıyorum.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: