Bitcoin Forum
May 20, 2026, 10:59:33 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Türkiye’de şirketlerin 1 milyon lira kazanma süreleri  (Read 42 times)
Xyloo (OP)
Full Member

Activity: 224
Merit: 161

View Profile
May 18, 2026, 08:04:59 PM

Yıllık ciro’nun yıllık saniyeye bölünmesiyle yapılan hesaba göre bu konuda zirve Tüpraş ve Fordoto’ya ait. Her iki şirket de 1 milyon liraya 38 saniyede ulaşıyor. Listenin 10. Sırasında ise ASELSAN var 4 dakika 23 saniye ile. Bim ve Migros’un perakende marketler olarak zirvede güzel yer tuttuklarını da söylemek lazım.

Buna rağmen 1 milyon lira kazanmayı düşünürsek bana saniyeler hala uzun gibi geliyor size ?

Lethobios
Member
**

Activity: 112
Merit: 15

View Profile
May 18, 2026, 08:08:42 PM

Aselsan 2-3 seneye ilk 5'e girer.
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2870
Merit: 1526

View Profile
May 19, 2026, 04:25:25 AM

1 milyon lira bu şirketler için hiç bir şey bizim ise hayatımızı değiştirecek bir para gibi yani o kadar büyük değil ama büyük bir para özellikle bu verilerin enflasyondan dolayı sürekli saniye olarak gerileyeceğini de biliyoruz Türkiye’de şirketler 1 milyon lirayı rahat kazanır bu arada para ticarette diye de boşa demiyorlar arkadaşlar memurken ne ileri gidersin ne geri ama ticarete girdin mi yürü ya kulum olduğunda rahat bir ileri gidiş görebilirsin

Hvdv
Hero Member

Activity: 1246
Merit: 675

View Profile
May 19, 2026, 05:36:18 AM

Yaklaşık 22 bin dolar ediyor ve bu para bizimkiler için hiç bir şey. Amerika ve Avrupa’da bazı ülkelerin büyük şirketlerine bakarsak hatta Çin ve Japonya da dahil, bir kaç saliselik kazancı bu olabilir. Türkiye’ye göre süreler beni tatmin etmedi bile. Silah sanayimizin en deneyimli firması 22 bin doları 5 dakikada kazanabiliyorsa bence bu bir kazançtan ziyade yükseltilmesi gereken bir alan. Nasıl daha fazla para kazanabilirizi düşünmeleri gerek bence.

Balmain
Hero Member

Activity: 2604
Merit: 952

View Profile
May 19, 2026, 07:41:21 PM

Yaklaşık 22 bin dolar ediyor ve bu para bizimkiler için hiç bir şey. Amerika ve Avrupa’da bazı ülkelerin büyük şirketlerine bakarsak hatta Çin ve Japonya da dahil, bir kaç saliselik kazancı bu olabilir. Türkiye’ye göre süreler beni tatmin etmedi bile. Silah sanayimizin en deneyimli firması 22 bin doları 5 dakikada kazanabiliyorsa bence bu bir kazançtan ziyade yükseltilmesi gereken bir alan. Nasıl daha fazla para kazanabilirizi düşünmeleri gerek bence.
1 milyon lira diyince kulağa büyük bir paraymış gibi geliyor da altı üstü 22 bin dolar o kadar değeri kalmadı işte Türk lirasının. Kazançlar bana göre da az görünüyor. Silah sanayimiz gelişiyor son yıllarda daha fazla yeni ürünler ortaya koymaya başladılar ve satıyorlar da diğer ülkelere gelecekte daha fazla kazanırsa şuan ki kazançlarını kat ve kat fazlasını hatta.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1246
Merit: 675

View Profile
May 19, 2026, 07:59:03 PM

1 milyon lira diyince kulağa büyük bir paraymış gibi geliyor da altı üstü 22 bin dolar o kadar değeri kalmadı işte Türk lirasının. Kazançlar bana göre da az görünüyor. Silah sanayimiz gelişiyor son yıllarda daha fazla yeni ürünler ortaya koymaya başladılar ve satıyorlar da diğer ülkelere gelecekte daha fazla kazanırsa şuan ki kazançlarını kat ve kat fazlasını hatta.
Aselsan daha iyi yerlere gelir bence. Türkiye piyasasında potansiyeli olan bir hisse ve şirket. Silah sanayisinde cidden iyi yerlere gelme potansiyeline sahibiz. 22 bin dolar altı üstü yani çok para değil. 1 milyon deyince böyle büyük bir para gibi geliyor kulağa. Yani daha da yukarıda kazançlar olmalı bence de.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: