Bitcoin Forum
June 02, 2026, 12:28:05 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: PANINI dünya kupası kart koleksiyonu  (Read 211 times)
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1680
Merit: 1086

View Profile
May 31, 2026, 05:09:00 PM

Bence de altı üstü sticker diyip basite indirgemek hata olur. O zaman para da altı üstü kâğıt, altın da altı üstü metal, bitcoin ise altı üstü bir sayı. Bu yüzden o kadar basit değil. Sınırlı olan daima değerlidir. Özellikle koleksiyonerlik açısından değerli olacaktır bunlar ama koleksiyon bana şöyle mantıklı gelmiyor. Aradaki fark çok yüksek. Yani zaman açısından bekleme süresi çok yüksek o kadar yaşayacağınız bile kesin değil ki.

onko
Full Member

Activity: 550
Merit: 191

1 cent = 1 satoshi

View Profile
June 01, 2026, 08:14:22 PM

Buna çok para vermemek lazım ya altı üstü sticker biz çocukken sporcu kâğıtları vardı onun devamı gibi işte yani o dönemde içinden sakız çıkıyordu bir kutu almışlığım var sonra hepsi tek tek çöpe atıldı birde hatırlayan bilir yapıştırıcı albümler vardı ve bazı oyuncular böyle grili parlak çıkmıyordu hiç bir paketten bitirene istediği ödül veriliyordu falan onun biraz daha gelişmişi işte pek mantıklı gelmiyor bana pahalı bir hobi

Altı üstü sticker olarak düşünürseniz hiçbir hobinin, koleksiyonun anlamı kalmaz ki zaten. İnsanlar sürekli ihtiyaçlarını değil bazen de istediklerini alabilmek için bu tarz şeylere yöneliyorlar. Yoksa ihtiyaçlar dışında yaptığımız her harcama abes durur.

Ki bence 4 yılda bir gerçekleşen bir etkinlik için toplamda birkaç bin lira harcamak pahalı sayılmaz. Hobilerin neredeyse hepsi temel ihtiyaçlarla kıyaslarsak pahalı kalır. Böyle şeylerin mantıklı olması da gerekmiyor yani çok böyle bakmamak lazım. O zaman futbolla ilgili her şey gereksiz zaten F'sini bile bilmememiz gerekir ama insanlar seviyor.
Hocam haklısın zevkler ve renkler tartışılmaz benim bakış açıma göre yani basit bir şey gibi geliyor binlerce liraya pahalı hobi bana göre değil ama tabi isteyenler güzel güzel toplayabilir bu dönemde eğer kısıtlı süreyse çok normal

ilgilenenlere dip not geçmek isterim; rare kartlar sadece amerika'da satışta olanların içerisinde yer alıyor. Türkiye'den alacağınız kartlarda rare kartlar çıkma durumu söz konusu değil, bunu göz önünde bulundurup harcama yapın derim.
Onko hocam emin misin bu haksızlık olur binlerce lira verip Rare kart ihtimali sıfır olursa ne anlamı var ki? Bence dünyanın her yerine bunu vermelilerdi

buradaki birkaç satıcı ile görüştüğümde aldığım bilgi bu yöndeydi sevgili hocam. sadece dünya kupasının oynandığı kıtada dağıtımı olacakmış ne yazık ki. gemini'a teyit amaçlı sorduğumda da benzer şekilde bilgi verdi;

https://imgur.com/YvhIAD9
Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: