Bol bol chp ve türev partilerden akp'ye geçiş oldu yanlışım yoksa 20 kişi yoktur anayasa değişikliğinin onayı için gereken kişi sayısı zaten bunu daha önce burada defalarca açıkladım
anayasa değişikliği için gereken vekil sayısı yok akp mhp ve hdp türevlerini eklediğin zaman yetmiyor ufak bir eksik kalıyor onuda bu şekilde tamamlayacaklar bu şekilde herhalde 5-10 vekil çekip chp ve türevlerinden de gerisini tamamlarlarsa bu iş tamam. 400 üstüne zaten doğrudan onaylar şuan güncelde
akp+mhp+ hdp 378 kişi yapıyor 3 kişi daha transfer oldu 381 zaten 3/5 yapmış oldular bunlar bu riske gerek kalmadan 400 kişiyi yakında tamamlarlar seçime anayasa değişmiş olur
ha bu arada beğenmedikleri anayasayıda tam tamına 12 kere değiştirdi buda mevcut anayasanın %70'i yapıyor çok az bir miktar anayasa değişmedi zaten dertlerinide bilmeyen yok
Hoş chp'ye ben zaten CHakP diyorum o 400'üde zaten chp'den direk verenleri garantiye aldıklarında şuanki ekonomi olayınıda gündemden çıkartırlar.
Anayasa değişikliği için gerekli vekil sayısı yok anca dün terörist uzantisi dedikleti partiye bugün bebek katili dahil kim olursa olsun yanasiyorlar bugün yarın bebek katili demeye bile bunlar yakında hususi ceza getirirler. Yeterki düzen devam etsin utanmaz arlanmazlar ne şehitlere nede gazilere saygısı var.
Seçmen kitlesi tamamen menfaat sağlama peşinde olduğu için çoğunluğunun bireysel fikirleri yoktur eminim milyonlarca kişi şuan bebek katilinin gazı meclise gelmesini savunacak durumdadır.
Kaç yıllık partiler Parti'nin devamı için bir tane değerli bir üyeye sahip değiller.
Hoş aynı olayı CHP de yapıyor evet diyorlar utanmaz arlanmazlar. Bir önceki seçimde sahte video üzerinden iş ceviriyorlardi demiyorlar da aynı o olayı resmen kabul ediyorlar.
Ne iktidar ne muhalesef hiçbirinin derdi vatan millet değil.
Erken seçime ne zaman giderler biliyormusunuz bunlar anlaşma sağlayıp anayasayı değiştirdiklerinde. Yakında muhalefet partilerinden birçok kişi dolaylı yollarla iktidar partisine yanasacsgina da adım gibi eminim. Ee bu topraklarda paranın satın alamadığı adam yoktur.
çözüm sürecinin sonu ne olduğunu bilmiyor gibi hareket ediliyor.
kılıçtarı geri getirmek gereken vekil sayısını hızlıca toplamanın tek yoluydu chp'ye burada ben ne diyordum herzaman CHAKP diyorum veya akchp
CHakP diyorum
akchp'nin tamamen kapatılması gerektiğini bile savunuyorum ne işe yarıyor abi bu parti? ne başkanına sahip çıkıyor ne seçmenine nede verilen oylara hukumetten alınan paraları sağa sola dağıtacaklarına hukuk sistemine harcasınlarda az dik dursunlar.
Hala bu ülkede muhalif parti olduğunu sanan bir topluluk var enteresan geliyor bana chp akp'nin var olmasındaki en büyük sebeplerden biridir.
Bu salaklar değil mi zamanında mühürsüz oylara itiraz etmeyenler ne bekliyorsunuz beyler aynı zarftan çıkan oyun birine sahte dediler yav

seçim işi bitti. siz sadece seçtiğinizi sanıyorusnuz. Hoş bu ülkeyi yöneten erdoğanda değil ya.