Bitcoin Forum
May 25, 2026, 11:36:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: GTA 6 çıkış tarihi kesinleşti  (Read 54 times)
MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 112
Merit: 20

View Profile
May 23, 2026, 12:32:17 PM

Daha fazla gecikme olmadan 19 Kasım'da çıkacağını duyurdular.
https://x.com/gta6intel/status/2057558691755266316
W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2016
Merit: 1490

View Profile
May 23, 2026, 01:29:58 PM

Yıllardır ha çıktı ha çıkacak derken, insanlar ona ait sistemler bile kurmaya başlamıştı.Bu yüzden artık daha fazla gecikmesi oyuncular açısından sıkıntılara sebep olacaktı.GTA 6’nın resmen Kasım ayında çıkacak olması artık yeni bir kapının açıldığını gösteriyor.

Bakalım oyunda online shopping gibi bir kısımda kriptoparalar kullanılacak mı ki bunun olması oyunu trade platformuna döndürebilir.Bence bu tarz oyunlarda keyifler daha fazla olur.Bunu düşünmüşlerdir umarım.Nasıl hala bu sistem sadece bir kaç P2W oyun tarafından parsellenmiş anlamıyorum.Oyunculara para kazanma imkanı tanımak o oyuna bağımlılığı arttırır halbuki.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1904
Merit: 357

View Profile
May 23, 2026, 06:02:40 PM

XBOX'ın resmi X hesabından da şöyle bir paylaşım yapılmıştı dün:

https://x.com/XBOX/status/2057855279287476620

Tarih burada da 19 Kasım ve wishlist'e eklemeyi açmışlar. GTA 6 artık bu sene çıkmalı zaten ne zamana kadar erteleyecekler ki? Bunu yaptıkça daha fazla tepki çekecekler. Konsola çıkış tarihi bir de bu tabi işin bir de PC tarafı var. Fakat ben artık eskisi gibi olmasını beklemiyorum. GTA 5 PC'ye 1.5 yıl kadar sonra anca çıkarılmıştı. GTA 6'da bunun yaşanmasını beklemiyorum. Oyuncuları daha fazla kızdırmamak için ben en fazla 6 ay içerisinde çıkarmalarını bekliyorum.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
l99l
Hero Member

Activity: 1064
Merit: 642

View Profile
May 23, 2026, 06:16:42 PM

Yeterince ertelendi artık yayınlanması gerekiyor. Daha öncede kesinleşti deniliyordu, tarihler saptı sürekli bu sefer geliyor.
GTA 6 çıktığında artık herkes gidip GTA oynayacak diğer oyunların oyuncusu sayısı ciddi derece azalacak. Eğer oyun çok başarılı olursa o zaman diğer oyunların işi daha da zorlaşır. Daha iyi oyunlar yapmaları gerekir, rockstar'a raki olabilmek için.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1512
Merit: 1049

View Profile
May 24, 2026, 07:46:06 AM

Yeterince ertelendi artık yayınlanması gerekiyor. Daha öncede kesinleşti deniliyordu, tarihler saptı sürekli bu sefer geliyor.
GTA 6 çıktığında artık herkes gidip GTA oynayacak diğer oyunların oyuncusu sayısı ciddi derece azalacak. Eğer oyun çok başarılı olursa o zaman diğer oyunların işi daha da zorlaşır. Daha iyi oyunlar yapmaları gerekir, rockstar'a raki olabilmek için.

Erteledikçe beklenti de artıyor bu yüzden oyun hakkında büyük bir beklenti oluştu. Rockstar'ın oyun kalitesini herkes biliyor ama bu ertelemeler daha da büyük bir beklentiyi ortaya çıkardı. Oyun beklentileri karşılayacaktır bence ama hata olmaması lazım çünkü geçen süre çok uzun bir süre ve çıktıktan sonra hataların olması eleştirileri de getirir.

GTA'nın online kısmı açık bir deniz gibi. Ne eklerlerse o oynanıyor. Oyuncular kendi haritalarını da yapıyor kendi serverlarında istedikleri şekilde oyunu oynayabiliyorlar. ZAten önceki oyunundan bu oyuna kadar geçen süre de online taraf işi ilerletti ve devam ediyor.

GTA 6'daki endişem sadece üst seviye sistemler mi oynatacak yoksa orta seviye sistemler de oynatabilecek mi. Sistem yükseltmek ya da yeniden kurmak kolay değil. Bu oyun için çoğu kişi sistemini yenileyecektir ama orta seviye sistemlerde de fps umarım yüksek olur.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2870
Merit: 1529

View Profile
May 24, 2026, 11:13:53 AM

5’i oynayamadık ki 6’yı oynayalım vay be oyun çağını ne ara atladık ? Yıllar önce ilk tutkum Nintendo ile Super Mario Bros olmuştu sonra PlayStation 1 ile France 98 oynamış, daha sonra resident evil serisi gibi serileri bilmiş, yıllarca CD dükkanlarından 1 lira farkla CD takas etmiştim CD satış fiyatı 3 tl falandı ve harçlıklarımı biriktirip oyun alıyordum sonra oyun nesli değişti PS2 ile devam ettim WE serisi ve PES serisi oynamış birisiyim Roberto Carlos’u forvete alıp leblebi gibi gol atanlardanım ama artık PS3 çıktıktan sonra tamamen konsollardan uzakta kaldım

Artık oyun benim 10-12 yaşında ulaşabileceğim kadar ucuz değil bir çocuk gidip bir yerden oyun alamıyor maalesef sistem bunu kendine dayatmış durumda kim bilir GTA 6 oynamak için kaç para gerekecek? Buna uygun PC kurmak bile binlerce lira olacak keşke öyle olmasaydı

Neyse GTA 6 bahanesiyle içimdekileri döktüm oynayana iyi oyunlar ben ise öncelikleri değişen bir aile babası olarak oyunlardan uzakta hayatıma devam Grin

Hvdv
Hero Member

Activity: 1246
Merit: 677

View Profile
May 24, 2026, 02:13:25 PM

Grand Theft Auto, yıllara meydan okuyan bir oyun. Oyunu çok abarttılar umarım karşılığını alırız çıkınca. Firma muhtemelen tüm zamanların en yüksek oyun satışına ulaşacak. Konsol satışları da artar buna paralel olarak çünkü bir çok kişi bunu bekliyordu. Buna özel konsol dizaynları da çıkar. Kasım ayında ortalık karışacak Smiley

Pages: [1]
  Print  

Jump to: