Bitcoin Forum
May 28, 2026, 06:19:39 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: CHP Genel Merkezine biber gazlı arbedeli giriş nasıl buldunuz?
Nefis! çok beğendim elhamdülillah - 0 (0%)
Acınası! Büyük rezillik. - 2 (100%)
Total Voters: 2

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CHP Genel Merkezine biber gazlı arbedeli giriş nasıl buldunuz?  (Read 39 times)
mhanbostanci (OP)
Legendary
*

Activity: 3766
Merit: 1735

View Profile WWW
May 24, 2026, 09:06:50 PM

CHP Genel Merkezine biber gazlı arbedeli giriş nasıl buldunuz?

www.para.com.tr
Linux Sistem Yönetimi
Promox VE Danışmanlık
Kurumsal Web Hosting
Kurumsal E-posta Barındırma
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2870
Merit: 1529

View Profile
May 25, 2026, 07:57:53 AM

Abi bir kaç kelam etmek isterim müsadenle

İlk altın kural polis emir kuludur bunu bir cebe koyalım yani polis memurları için söylüyorum bunu tabi gerçi 1. Sınıf emniyet müdürüne kadar hepsi emir kulu da bu olay nezdinde söyleyeyim

Mahkeme bir karar almış iyi veya kötü yorumu az çok herkes biliyor konuda da Kemal Kılıçdaroğlunun mahkemesi neticesinde alınan bir karar var ve bu karar tartışmalı bunu herkes biliyor doğal olarak mahkemelerin aldığı kararı mevcut seçimle göreve gelen Özgür Özel ve diğer yöneticiler elbette kabul etmek istemediler burada da adaletin balyozu kolluk kuvvetine iş düşüyor ne yazık ki belki de bizim en büyük şanssızlığımız da bu adli yargı bir karar alıyor veya idari yargı fark etmez bir karar alınınca yerine getirilmesi için en kötü işler hep bize kalıyor

Mahkeme diyor ki Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan oldu eee bunu kim sağlayacak, Özgür Özel’i oradan kim alacak gelmediği taktirde? Zor kullanma marifetiyle polis yapacak ama kimse mahkemeden kaynaklanan bu olaydan ötürü nedeni değil, daha çok göz önünde medyatik yansıtılan polisin müdahalesini konuşur

Genel merkez önüne 4 büyük otobüs çekmişler kapılar kapalı ayrıca içeriden de onlarca malzemeyle barikat yapılmış durumda e kanun da diyor ki kardeşim Özgür Özel orayı şu an hukuksuz işgal ediyor bunları çıkaracaksın CHP’nin başına eski CHP başkanını tekrar getirmek için belki de Kemal Kılıçdaroğlu’nun defalarca iktidarın polisi dediği polisler getirmek zorunda çünkü emir demiri kesiyor yani polis aslında iktidarın veya X grubun değil tamamen mahkemelerin emrini uygulayan bir rol oynayan meslek grubu bunu bir kere anlayalım

Daha sonrasında biber gazlı arbede girişiminden bahsedeceksek toplumsal olaylarda Çevik kuvvetin bazı malzemeleri vardır ve bunu amirin izniyle kullanmaya yetkilidir bunu PVSK ve ETK’da görürüz Çevik Kuvvet yönetmeliği ve Toplumsal Olaylara Müdahale esaslarında da bunlar vardır

2559 PVSK (Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu) madde 16’da Zor ve Silah kullanmayı düzenlemiştir buna göre müdahalede esas olan önce

Sözlü İkaz, Bedeni kuvvet, daha sonra maddi güç. Maddi güç de kendi arasında alt dallara ayrılır Maddi güçler Cop, Gözyaşartıcı gazlar, basınçlı su müdahalesi (TOMA su sık abicim) polis köpekleri, atları vs diye diye gidiyor

Daha sonra eğer olay çözülemiyorsa en son silah kullanma yetkisi aktifleşiyor

Burada da eski ve uzun yıllar çevikte çalışan bir kardeşin olarak tamamen olayların kuralında gittiğini görüyorum elbette eğer varsa daha görmedim ama fevri gaz sıkmalar soruşturmaya konu olur ama oradaki grubun oradan çıkması için gereken maddi gücü polis kullanmak zorunda doğal olarak arbede de olmak zorunda bir taraf çıkmak istemiyor diğer taraf çıkartmak zorunda kararı alanlar da çayını kahvesini alıp tvden olayları seyrediyorlardı

Sonuçta kötü olan Polis, mağdur olan Özgür bey oldu

Bir de bazı milletvekillerinin polislere tokatı, tekmesi küfürleri var ve orada da diğer kişilerin de bedeni kuvveti var polis arbedeye karşılık vermek zorunda doğal olarak yani arbedesiz olma ihtimali yok her ilden Ankara’ya takviye yazıldı ve orada olağanüstü hal olacağı zaten belli Kemal Kılıçdaroğlu artık yenilgiyi kabul etmeyen bir genel başkan olarak tekrar partinin başına geldi ama tabanı da kendinden itti şimdi seçime girse %10 oy alamaz

Bu görevler çok zordur kameraların da olacağını bildiği için en temkinli ve tedbirli müdahalelerden birisi oldu diyebilirim

BoundByFate
Newbie
*

Activity: 14
Merit: 5

View Profile
May 25, 2026, 10:03:45 AM

Demokrasi diye bir şeyin kalmadığı bir ortamdayız.
Kemal Kılıçdaroğlu kadar vatan haini bir insan da görmedim, adamın sıfır başarısı var hala yüzsüz gelip koltuğa oturuyor, böyle insanlar olduğu sürece bizim ülkemizden hiç bir şey olmaz, bu ve bunun gibi insanlar tamamen AKP safında yer alan insanlar.
Güzelim ülkem her geçen gün daha da kötüye gidiyor, iktidar kaybetmemek için rakiplerini tek tek eliyor, içlerine sızıyor.

Polise bir şey demiyorum, arkadaşın dediği gibi emir kulu insanlar ne yapacaklar ekmek parası diye uyguluyorlar, bunların altında bir şey yapsalar zaten geçmiş olsun bir daha işte bulamazlar kolay kolay.

Hakkımızda en hayırlısı olsun diyorum ama olmayacak bu gidişle. Atatürk'ün partisini şu an ne hale getirdiler yazık valla.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: