Bildim bileli bu ülkede seçimler sözde yapılır eskiden gayri resmi şimdi aleni

emekli kesimi anlamakta zorlanıyorum bir dönem açlık çekmiş bunun bedeli olarak kıbrıs gibi bir toprağı alarak ödüllendirdi şimdi ise millet neden olduğunu bilmediği bir sistem içine sürüklenmiş durumda cahil dersiniz ne derseniz deyin ama bilgisizlik ve kararsızlık diye birşey yok zaten senin veya benim verdiğim oy ile kimseyi seçmiyoruz.
partilerde bir sonraki seçimde vekil olarakların bir listesi dahi var

parayı basıp listeye giren vekil oluyor bu ülkede hele belediye başkanları yokmu tamamen kim daha zengin olacak onu seçiyor topluluk.
Yaşlılar veya gençler mühürsüz oyların geçerli sayıldığı günlerdede sesini çıkaran yoktu o yüzden ses çıkartsanız dahi önemsiz artık o hakkı kaybetmeyi tercih ettiniz.
Emekli maaşı ile torununa harçlık veremeyen bir büyük maaşını bu noktaya kadar düşüren kişiye oy veriyorsa o onun tercihidir. Eskiden neden derdim ama artık demiyorum insan aç kalmak istiyorsa banane.
Bakın bu ülkede konutunu satmak isteyen biri belli bir yaşın üstündeyse akıl sağlığı gibi durumlar için raporlar isteniyor vasiyette bile. bu adamlar ülke yönetmek için koltuğa oturuyor ve hala oy alıyorlar

Bilgisizlik yok kararsızlık yok. Bir önceki seçimde beni ikna eden bir parti olmadığı için oy vermedim her iki tarafında akp'ya çalıştığını biliyordum. çöp tekenesi olacak bir tane dahi muhalefet olmayınca bizim gibiler boşta kaldı.