Bitcoin Forum
June 01, 2026, 12:12:36 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Kurban Bayramınızı kutlarım  (Read 248 times)
mandown
Legendary
*

Activity: 2674
Merit: 2216

View Profile
May 30, 2026, 01:26:31 PM

Büyük baş ve kurbanlıklar eğer yaylalarda buyutuluyor ve kış için gereken ot yayladan temin ediliyorsa ciddi anlamda karlı abartsiz soyluyorum kurbanligin maliyeti %50 fiyatı bile değildir zaten devlet destekde veriyor bu forumda diyorum ya her zaman ben yayladayim yaz aylarinin çoğunu yaylada geçiririm birçok çoban arkadaşım var bu hayvancılıkda hazine arazilerinde yapabiliyorsaniz resmen hayvan bedavaya yakın mal oluyor bakma hayvan ile ilgilenenlerin agladigina çoğu yalan.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1414
Merit: 1029

View Profile
May 30, 2026, 01:32:55 PM

Herkesin kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Yoğun bayram programı nedeniyle herkes zor ve yorucu bir hafta sonu geçirdi ama kurban bayramı için bu artık normal. Bugünle birlikte kurban bayramı artık sona erdi. Yeni yılda da benzer şeyleri görebiliriz umarım. Yeni yılda da bayramda burada buluşmak dileğiyle sevgili arkadaşlar. Herkese iyi bayramlar.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2492
Merit: 1930

View Profile
May 30, 2026, 08:25:35 PM

Kurban Bayramı'nın son günüydü bugün. Forumdaki tüm arkadaşların Kurban Bayramı mübarek olsun. Yine klasik bir şekilde hafta sonu ile bayram arasında kalan günler de dahil edilip 9 gün tatil ilan edildi. İnsanlar bu nedenle yollara döküldüler ama yollar inanılmaz kalabalıktı. Dönüş yolunda da benzer görüntülere rastladık. Bu gibi günlerde İstanbul çok güzel oluyor trafik ciddi derecede azalıyor. Fakat önümüzdeki hafta itibariyle yine rezalet bir trafik insanları bekliyor.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2884
Merit: 1529

View Profile
May 30, 2026, 08:32:32 PM

Kurban Bayramı'nın son günüydü bugün. Forumdaki tüm arkadaşların Kurban Bayramı mübarek olsun. Yine klasik bir şekilde hafta sonu ile bayram arasında kalan günler de dahil edilip 9 gün tatil ilan edildi. İnsanlar bu nedenle yollara döküldüler ama yollar inanılmaz kalabalıktı. Dönüş yolunda da benzer görüntülere rastladık. Bu gibi günlerde İstanbul çok güzel oluyor trafik ciddi derecede azalıyor. Fakat önümüzdeki hafta itibariyle yine rezalet bir trafik insanları bekliyor.
Ulan şu bayram tatilini bir biz yaşayamıyoruz bayramın ilk günü başladım bayramlık mesaimi yapmaya Grin bizim işte böyle bir şey var ayrıca mesai veya ek görev parası diye de bir kavram yok bayramlarda senelik iznini almak istersen de %15’lik izin kotasına takılıyorsun böyle de lanet bir durum var neyse herkese iyi bayramlar tekrar

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1540
Merit: 480

View Profile
May 31, 2026, 10:08:09 AM

Ulan şu bayram tatilini bir biz yaşayamıyoruz bayramın ilk günü başladım bayramlık mesaimi yapmaya Grin bizim işte böyle bir şey var ayrıca mesai veya ek görev parası diye de bir kavram yok bayramlarda senelik iznini almak istersen de %15’lik izin kotasına takılıyorsun böyle de lanet bir durum var neyse herkese iyi bayramlar tekrar

Dostum kurumlar arası geçiş yok mu? Eskiden bir çok eğitim mezunu önce polis olup oradan 5 yıl sonra MEB saflarına geçerim diyordu. Kanun mu değişti yoksa. Ya da başka kurumlara geçiş hakkı yok mu? Polislik zor meslek. Ne bayramı var ne seyranı. Emekli olsan 20 yılda maaş olacak kuş kadar. Çocuk varsa okuyorsa vs vs ölene kadar çile.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2884
Merit: 1529

View Profile
May 31, 2026, 04:26:14 PM

Dostum kurumlar arası geçiş yok mu? Eskiden bir çok eğitim mezunu önce polis olup oradan 5 yıl sonra MEB saflarına geçerim diyordu. Kanun mu değişti yoksa. Ya da başka kurumlara geçiş hakkı yok mu? Polislik zor meslek. Ne bayramı var ne seyranı. Emekli olsan 20 yılda maaş olacak kuş kadar. Çocuk varsa okuyorsa vs vs ölene kadar çile.

Kurumlar arası geçiş var da olay öyle bitmiyor hocam ya şimdi ben şark görevimi bitirdim bir çocuk var elinden öper iki yolda kurumlar arası geçişte kurum seni talep edecek ama içişleri bakanlığı kendi insiyatifinde olduğu için adamın yoksa kabul etmiyor diyelim kurum seni istiyor ama bu sefer içişleri engel koyuyor

KPSS girip farklı bir memuriyet düşünürsen bu sefer de eldekinden istifa etmen gerekiyor mülakatta da geçemezsen patlıyorsun yani risk büyük bu yüzden mecburi bu tarafta devam ediyoruz

kriminall
Hero Member

Activity: 1722
Merit: 560

View Profile
May 31, 2026, 04:31:06 PM

Artık kurban bayramı sona erdi ve kurban bayramınızı tebrik ederim arkadaşlar. Gelecek sene de umarım kurban bayramını tekrar yaşar ve burada birlikte paylaşırız. Kurban bayramı önemli dini bayramlarımızdan ve herkesin yorulduğu ama günün sonunda da hayırların paylaşıldığı bir bayram olarak var oluyor.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1260
Merit: 678

View Profile
May 31, 2026, 04:36:51 PM

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım arkadaşlar. Dün dördüncü gündü. Kalan hayvanları değerlendirmek için et ve süt kurumu yine alacaktır herhalde. Kurban bayramında kurban kesen veya kestiren herkesin Allah ibadetlerini kabul etsin. Ölmüşlerin ruhuna değsin, mekanları cennet olsun. Allah sizlerin hayırlarını kabul etsin.

Xyloo
Full Member

Activity: 238
Merit: 166

View Profile
Today at 02:01:14 AM

Artık bayram sona erdi. Bayramdan sonra bir çok trafik kazası gördüm ben hem televizyonda hem de yollarda. Çok dikkatli olmamız lazım ama her seferinde aynı şeyleri yaşıyoruz. Hala trafik kazalarını bayramlarda yaşıyoruz. Çok yolculuk yapmamak lazım böyle zamanlarda bence. En iyisi bulunan yerde bayramı yaşamak ama aile büyüklerini ziyarete gidelim derken kazalar geliyor maalesef.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: