Bitcoin Forum
June 07, 2026, 08:23:03 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BitHero Kapandı  (Read 36 times)
yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

Activity: 1540
Merit: 481

View Profile
June 01, 2026, 06:38:50 AM

Bithero borsasının ömrü çok uzun sürmedi. İlk zamanlar da kod yöntemi ile Pepe gibi belli coinleri dağıttılar ama bugün itibariyle komple fişi çektiler.
Benim de çok az Pepe vardı. Kendim de sonradan birazcık ekleme yapmıştım.  Şimdi hesaba girip Paribu'ya aktarmak istedim ama ne hikmetse kyc yaptık.
Bugün son. Benim de dün haberim oldu. Hesap doğrulama yaptık ama onay gelmeden Pepe'leri çekebilir miyim bilmiyorum.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1260
Merit: 678

View Profile
June 02, 2026, 05:17:52 PM

Hocam bence böyle batmak üzere olan yerlerde KYC riskini göze almayın. Giden gitsin sizin eğer çok paranız yoksa aldığınız riske değmez bana kalırsa. Bu arada nedir bu BitHero? Hep garip garip siteler türedi. Artık şartların ağırlaştığı bu dönemde kullanıcıya hitap edecek pek az borsa ayakta kalacaktır.

yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

Activity: 1540
Merit: 481

View Profile
June 03, 2026, 08:20:43 AM

Hocam bence böyle batmak üzere olan yerlerde KYC riskini göze almayın. Giden gitsin sizin eğer çok paranız yoksa aldığınız riske değmez bana kalırsa. Bu arada nedir bu BitHero? Hep garip garip siteler türedi. Artık şartların ağırlaştığı bu dönemde kullanıcıya hitap edecek pek az borsa ayakta kalacaktır.

Hocam içerde olan Pepe'leri paribuya çekmek istedim ama illaki kyc istedi. Bende yapıp çekerim dedim ama sonra yine çekemedim. Bildiğin kyc yaptık.. müşteri temsilcisi bile vardı. Sonra baktım olmuyor. Siktir et dedim uygulamayı sildim geçtim. Eğer bir gün Pepe çok iyi fiyatlara gelirse içerde büyük para bırakmış olacağım

Pages: [1]
  Print  

Jump to: