Bitcoin Forum
June 05, 2026, 03:22:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2026 FIFA Dünya Kupası Ana Konu  (Read 91 times)
1kodumtek7 (OP)
Full Member

Activity: 1708
Merit: 201

View Profile
June 01, 2026, 08:04:39 AM
Last edit: June 01, 2026, 09:02:46 AM by 1kodumtek7

2026 FIFA Dünya Kupası Ana Konu
Kanada • Meksika • ABD | 11 Haziran – 19 Temmuz 2026

Turnuva Aşamaları

────────────────────────────

Gruplar

Grup Aşaması Fikstürü
Saatler TSİ’ye göre yazılmıştır.

Türkiye Fikstürü

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1540
Merit: 481

View Profile
June 01, 2026, 08:19:27 AM

Hocam eline sağlık müthiş bir şey olmuş. Meritim olsaydı atardım size. Borcum olsun.
Dünya kupasının bende uyandırdığı hiç bir heyecan yok. Çocukken yine ABD olan 94 yılını gece uyumaz izlerdim. Uykum gelince yüzümü yıkardım. O zaman dan aklımda kalan Romanya Kolombiya maçı var. 3-1 bitmişti. Hagi'nin sol çaprazdan attığı golü hâlâ hatırlarım.
Şimdi sabah kalkıp izler miyim bilmiyorum.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2338
Merit: 554

View Profile
June 01, 2026, 01:07:58 PM

Emeğinize sağlık öncelikle. Günleri sayıyoruz artık Dünya Kupası için. Millilerimizin gruptaki ilk maçına 13 gün kaldı. Sabahın köründe saat 07.00'da olması hoş değil ama yapacak bir şey yok. ABD, Meksika, Kanada gibi ülkelerde organizasyon düzenlerseniz böyle oluyor. Avustralya'yı güzel bir skorla geçerek grubumuza başlamamız lazım. Grubun en zayıf halkası ile karşılaşacağız. Elle tutulur pek oyuncuları yok. Kadro değeri olarak onları neredeyse 8'e falan katlıyoruz.

cakir1
Sr. Member

Activity: 504
Merit: 252

View Profile
June 01, 2026, 04:54:49 PM

Şu saat işi çok canımı sıkıyor, dünyanın her yeri için sıkıntı neredeyse, avrupanın tamamı sabahın köründe maç izleyecek, kahvaltıda dünya kupası izlemekte ne bileyim garip geliyor insana. Her türlü yine kalkıp izlerim tabii ki, sonuçta en son olduğunda çocuktum, bi daha bi daha gideriz diyorduk olanları gördük. Şimdi kadroya bakıyorum, daha çok gideriz diyorum, ama işte öyle olmuyor maalesef, belki gideriz belki gidemeyiz ne olur bilemiyorum, o yüzden yakalamışken erkenden kalkar tamamını izlerim.
l99l
Hero Member

Activity: 1078
Merit: 643

View Profile
June 01, 2026, 05:55:30 PM

Eline sağlık hocam, güzel hazırlamışsın konuyu. Maçlar izlenmeyecek saatlerde değiller de gene de çok erken saatlerde başlıyorlar.
Bazı insanlar işe gitmeden önce izlemeye çalışacaktır muhtemelen. Bazı önemli maçları seyrederim belki oda. Canlı izleyemesem bile takip edeceğim, Dünya kupasını.
Özellikle Milli takımızı. Kolaylıkla çıkabileceğimiz kolay bir grup aksilik olmazsa birinci bitiririz.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2002
Merit: 1614

View Profile
June 01, 2026, 09:17:54 PM

Hocam güzel olmuş emek vermişsin de ya biraz baksanız foruma zaten bununla ilgili olarak direk başlık var, ne gerek var yeni bir başlık açmaya onu anlamıyorum, kirlilikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5522671.160

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1680
Merit: 1091

View Profile
June 01, 2026, 09:54:10 PM

Hocam güzel olmuş emek vermişsin de ya biraz baksanız foruma zaten bununla ilgili olarak direk başlık var, ne gerek var yeni bir başlık açmaya onu anlamıyorum, kirlilikten başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5522671.160

Var olan başlıklardan ilerlemek bence de doğru olur. Eline sağlık hocam ama işte keşke bir arama kısmına baksaydınız yorulmazdınız. Türkiye olarak ilk hazırlık maçımızda Makedonya’yı 4 golle geçtik. Venezuela karşısında da bir maç sonra dünya kupası başlayacak. İnşallah ay yıldızı ilk 3 de görebiliriz.

Balmain
Hero Member

Activity: 2618
Merit: 953

View Profile
June 01, 2026, 11:11:10 PM

Emeğinize sağlık öncelikle. Günleri sayıyoruz artık Dünya Kupası için. Millilerimizin gruptaki ilk maçına 13 gün kaldı. Sabahın köründe saat 07.00'da olması hoş değil ama yapacak bir şey yok. ABD, Meksika, Kanada gibi ülkelerde organizasyon düzenlerseniz böyle oluyor. Avustralya'yı güzel bir skorla geçerek grubumuza başlamamız lazım. Grubun en zayıf halkası ile karşılaşacağız. Elle tutulur pek oyuncuları yok. Kadro değeri olarak onları neredeyse 8'e falan katlıyoruz.
Bu ülkelerde organizasyon yapılmaması gerekli ya gerçekten Avrupa için saatler ters oluyor. Zaten bu ülkelerde futbol popüler bir spor dalı değil. Gerçekten de can sıkıcı sabahın köründe kalkıp maç seyretmek. Artık olabildiğince kalkıp seyredeceğiz maçlarımızı. Avusturalya'yı şöyle farklı bir skorla yenip moralli başlamamız güzel olur. Kadro değerimiz 8 katıysa büyük fark atmamız lazım.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: