dkbit98 (OP)
Legendary

Activity: 2982
Merit: 8702
AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING
|
NYM VPN je po meni jedan od boljih VPN usluga i trenutno imaju veliki popust od 87% ako se plati NYM tokenom (native, eth, bnb)! Ako koristite moj QR kod možete dobiti jedan dodatni mjesec besplatno i otkazati kasnije ako vam se ne sviđa.  Tips: - Odaberite Continue Anonymously, nema lozinke, nema email, i nema osobnih podataka. - Odaberite Pay with NYM za 87% popusta. - Za poreznu lokaciju odaberite drugu zemlju van EU, npr Bosnu ili Albaniju. Rezultat:   $28.68 za 24+1 mjesec.
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
Pmalek
Legendary

Activity: 3514
Merit: 9298
|
 |
June 04, 2026, 07:04:30 AM |
|
Prije par dana mi je baš iskočilo par vijesti vezano za ovaj VPN. Spominjali su i veliki popust i da su i oni uveli post-quantum zaštitu. Ovo postaje buzzword u kripto industriji. Koliko sam operisan od altcoina ovo mi je iskreno prvi put da čujem za NYM token. Čemu još služi osim da se dobije popust kod kupovine NymVPN-a?  Kako bi ocijenio brzinu ovog VPN provajdera u poređenju s nekim drugim koje si testirao?
|
| EARNBET | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | ███████▄▄███████████ ████▄██████████████████ ██▄▀▀███████████████▀▀███ █▄████████████████████████ ▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██ ███████████████████████████ █████████▌████▀████████████ ███████████████████████████ ▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██ █▀█████████████████████▀██ ██▀▄▄███████████████▄▄███ ████▀██████████████████ ███████▀▀███████████ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
▄▄▄ ▄▄▄███████▐███▌███████▄▄▄ █████████████████████████ ▀████▄▄▄███████▄▄▄████▀ █████████████████████ ▐███████████████████▌ ███████████████████ ███████████████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
| King of The Castle $200,000 in prizes | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | 62.5% | RAKEBACK BONUS |
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2282
Merit: 1295
|
 |
June 04, 2026, 09:35:09 PM |
|
Ja sam vec "osigurao" VPN, bas sam prije par mjeseci platio Surfshark VPN po slicnoj cijeni, isto na dvije godine, mislim da je bila akcija na CoinMarketCapu, dobijao se popust za one njihove dijamante  Da je ova prilika bila ranije, vjerojatno bih uzeo ovaj NYM, ipak imam povjerenja u naseg Dkbita  Ovako mi je glupo imati dva VPNa od kojih onda jedan necu koristiti...
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

|
 |
June 05, 2026, 06:59:19 AM |
|
Ja sam vec "osigurao" VPN, bas sam prije par mjeseci platio Surfshark VPN po slicnoj cijeni, isto na dvije godine, mislim da je bila akcija na CoinMarketCapu, dobijao se popust za one njihove dijamante  Da je ova prilika bila ranije, vjerojatno bih uzeo ovaj NYM, ipak imam povjerenja u naseg Dkbita  Ovako mi je glupo imati dva VPNa od kojih onda jedan necu koristiti... Ja sam prije par godina negdje vidio promo code za Windscribe VPN za 50GB prometa svaki mjesec, instalirao, isprobao i još uvijek ga često koristim. Bio sam siguran da će mi kad tad taj promo period isteći i da će me prebaciti na neku drugu free tarifu ali nisu. Surfshark sam također ima plaćenu verziju s posla, plus neke druge VPN-ove, ali mi nešto nije sjeo. Besplatni Windscribe mi djeluje bolje od plaćenog Surfshark-a. Ne znam kakva su tvoja iskustva i kolko si zadovoljan s njima.
|
| EARNBET | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | ███████▄▄███████████ ████▄██████████████████ ██▄▀▀███████████████▀▀███ █▄████████████████████████ ▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██ ███████████████████████████ █████████▌████▀████████████ ███████████████████████████ ▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██ █▀█████████████████████▀██ ██▀▄▄███████████████▄▄███ ████▀██████████████████ ███████▀▀███████████ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
▄▄▄ ▄▄▄███████▐███▌███████▄▄▄ █████████████████████████ ▀████▄▄▄███████▄▄▄████▀ █████████████████████ ▐███████████████████▌ ███████████████████ ███████████████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
| King of The Castle $200,000 in prizes | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | 62.5% | RAKEBACK BONUS |
|
|
|
ovcijisir
Legendary

Activity: 2282
Merit: 1295
|
 |
June 05, 2026, 02:35:56 PM |
|
Ja sam vec "osigurao" VPN, bas sam prije par mjeseci platio Surfshark VPN po slicnoj cijeni, isto na dvije godine, mislim da je bila akcija na CoinMarketCapu, dobijao se popust za one njihove dijamante  Da je ova prilika bila ranije, vjerojatno bih uzeo ovaj NYM, ipak imam povjerenja u naseg Dkbita  Ovako mi je glupo imati dva VPNa od kojih onda jedan necu koristiti... Ja sam prije par godina negdje vidio promo code za Windscribe VPN za 50GB prometa svaki mjesec, instalirao, isprobao i još uvijek ga često koristim. Bio sam siguran da će mi kad tad taj promo period isteći i da će me prebaciti na neku drugu free tarifu ali nisu. Surfshark sam također ima plaćenu verziju s posla, plus neke druge VPN-ove, ali mi nešto nije sjeo. Besplatni Windscribe mi djeluje bolje od plaćenog Surfshark-a. Ne znam kakva su tvoja iskustva i kolko si zadovoljan s njima. Iskreno to mi je prvi VPN kojeg koristim tako da nemam sto usporediti sa njime. Za mene je super, s obzirom za sto mi treba i u opsegu u kojem ga koristim. Na mobitelu na kojem je instalirana aplikacija sam primijetio da mi puno brze iscuri baterija, a i Internet je nesto sporiji. Ostalo je sve ok.
|
|
|
|
dkbit98 (OP)
Legendary

Activity: 2982
Merit: 8702
AntiSwap.io - NO AML/KYC EXCHANGER MONITORING
|
 |
June 05, 2026, 05:29:31 PM |
|
Koliko sam operisan od altcoina ovo mi je iskreno prvi put da čujem za NYM token. Čemu još služi osim da se dobije popust kod kupovine NymVPN-a?  Iskreno, ne znam, nije me briga.  Mislim da je NYM ekosustav dobro objašnjen na njihovoj web stranici. Kako bi ocijenio brzinu ovog VPN provajdera u poređenju s nekim drugim koje si testirao?
Brzina je odlična, i imam puno manje problema u usporedbi s mullvad, windscribe i drugim VPN, a to je za mene bilo iznenađujuće.
|
|
|
|
|
|
[center][table][tr][td][font=Arial Black][size=24pt][glow=#222,1][nbsp][url=https://en.antiswap.io/?utm_source=bitcointalk_s3][size=5pt][sup][size=21pt][b][color=#03adfd]🛡[/b][/sup][/size][size=13pt][nbsp][/size][size=5pt][sup][size=18pt][color=#fff]Anti[color=#3b82f6]Swap[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=14pt][sup][size=8pt][i][color=#fff]NO[nbsp]AML/KYC—EXCHANGER[nbsp]MONITORING[/sup][/size][nbsp][nbsp][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#03adfd,1][nbsp][font=Impact][color=#fff]900+[/font][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][size=6pt][sup][size=16pt][glow=#3b82f6,1][nbsp][size=8pt][sup][size=8pt][color=#fff]EXCHANGERS[/size][/sup][/size][nbsp][/glow][/size][/sup][/size][/url][nbsp][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=5568680.msg66184227#msg66184227][color=#fff]BITCOINTALK[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][size=9pt][sup][size=18pt][color=#3b82f6]│[/size][/sup][/size][nbsp][font=Arial][b][size=14pt][sup][size=8pt][url=https://t.me/+qGCCD6ncnctiZTli][color=#fff]TELEGRAM[/url][/size][/sup][/size][/font][nbsp][nbsp][/td][/tr][/table][/center]
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2506
Merit: 8055
|
 |
June 06, 2026, 07:29:53 AM |
|
Brzina je odlična, i imam puno manje problema u usporedbi s mullvad, windscribe i drugim VPN, a to je za mene bilo iznenađujuće.
Kakvih problema si imao sa Mullvadom? Ja ga koristim vec dosta dugo i iskreno nisam imao nikakvih problema. Ja doduse nisam prezahtjevan korisnik, pa mozda zato nisam ni primjetio da nesto ne radi kako treba.
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

|
 |
June 06, 2026, 08:15:02 AM |
|
Mislim da je NYM ekosustav dobro objašnjen na njihovoj web stranici.
Malo sam bacio pogled. U biti je to token s kojim dobijaš pristup NymVPN-u (s velikim popustom) i široj mreži bez ostavljanja osobnih podataka i kreiranja naloga vezanih za email-ove što je danas standard. Pošto je NYM ERC-20 token, onda se pomoću njega mogu ostvariti dodatni benefiti od stakinga ili pokretanja osobno node-a.
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 3192
Merit: 1527
|
 |
Today at 07:13:15 AM |
|
Malo sam bacio pogled. U biti je to token s kojim dobijaš pristup NymVPN-u (s velikim popustom) i široj mreži bez ostavljanja osobnih podataka i kreiranja naloga vezanih za email-ove što je danas standard. Pošto je NYM ERC-20 token, onda se pomoću njega mogu ostvariti dodatni benefiti od stakinga ili pokretanja osobno node-a.
Sjećam se NYM tokena i cijelog projekta u vrijeme kad je sve krenulo. Ne sjećam se kako sam i gdje saznao za projekt ali bilo mi je zanimljivo dok sve nije sve palo u prošlom bear marketu. Nakon toga sam odustao od svih tih Erc20 projekata jer mi nije bilo smisla da token postoji samo da bi se njime plaćale usluge poput VPN-a. Od tada su prošle četiri godine i ako je projekt preživio to vrijeme koje je bilo prilično grozno za gotovo sve projekte s Erc20 tokenima, moguće da će preživjeti. Ali graf mu izgleda prilično katastrofično:  Brzina je odlična, i imam puno manje problema u usporedbi s mullvad, windscribe i drugim VPN, a to je za mene bilo iznenađujuće.
Kakvih problema si imao sa Mullvadom? Ja ga koristim vec dosta dugo i iskreno nisam imao nikakvih problema. Ja doduse nisam prezahtjevan korisnik, pa mozda zato nisam ni primjetio da nesto ne radi kako treba. Mene isto zanima jer koristim Mullvad VPN i nisam imao nikakvih problema. OK, osjeti se da je brzina manja nego bez VPN-a ali nekako mi je to za očekivati. Ali opet, kao i Rikafip, nisam neki zahtjevan korisnik (npr. ne gledam filmove preko VPN-a).
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

|
 |
Today at 07:37:54 AM |
|
Sjećam se NYM tokena i cijelog projekta u vrijeme kad je sve krenulo. Ne sjećam se kako sam i gdje saznao za projekt ali bilo mi je zanimljivo dok sve nije sve palo u prošlom bear marketu. Nakon toga sam odustao od svih tih Erc20 projekata jer mi nije bilo smisla da token postoji samo da bi se njime plaćale usluge poput VPN-a. Od tada su prošle četiri godine i ako je projekt preživio to vrijeme koje je bilo prilično grozno za gotovo sve projekte s Erc20 tokenima, moguće da će preživjeti. Ali graf mu izgleda prilično katastrofično:
NYM token izgleda kao klasični shitcoin gledajući tu tablicu i nažalost nije jedini token čiji grafikon upravo tako izgleda. Oni možda nude popust od 87% na svoje VPN uslugu ako se plaća NYM tokenom ali vrijednost iste ta kriptovalute je pala 99.6% u odnosu na all-time-high koji je bio 2022 godine. Sad ti zamisli da si u tom nekom periodu ušao u NYM i od tad čuvaš token? Kakav gubitak vremena i novca.
|
|
|
|
Rikafip
Legendary

Activity: 2506
Merit: 8055
|
 |
Today at 08:41:06 AM |
|
Ali opet, kao i Rikafip, nisam neki zahtjevan korisnik (npr. ne gledam filmove preko VPN-a).
Pa ne smatram ni ja sebe zahtjevnim korisnikom, iako koristim VPN i dok streamam filmove (VPN mi se pali sa kompjuterom i skoro nikad ga ne gasim). Sad ti zamisli da si u tom nekom periodu ušao u NYM i od tad čuvaš token? Kakav gubitak vremena i novca.
Pretpostavljam da ovdje nema nekog tko nije popusio na nekom tokenu, tako da biznis as usual kad su u pitanju altovi. Moram priznati da sam zaintrigiran sa NYM, razmisljam da ga uzmem na 2 godine, pa makar samo kao rezervnu varijantu, a ako se dokaze mozda kao i primarni VPN. Tih 28 dolara za 2 godine je bas nista.
|
|
|
|
Ceemv22
Copper Member
Newbie
Activity: 14
Merit: 3
|
 |
Today at 08:56:37 AM |
|
NYM VPN je po meni jedan od boljih VPN usluga i trenutno imaju veliki popust od 87% ako se plati NYM tokenom (native, eth, bnb)! Ako koristite moj QR kod možete dobiti jedan dodatni mjesec besplatno i otkazati kasnije ako vam se ne sviđa.  Tips: - Odaberite Continue Anonymously, nema lozinke, nema email, i nema osobnih podataka. - Odaberite Pay with NYM za 87% popusta. - Za poreznu lokaciju odaberite drugu zemlju van EU, npr Bosnu ili Albaniju. Rezultat:   $28.68 za 24+1 mjesec. evo da se javim i na hrvatskom boardu  iz znatizelje, zasto QR kod a ne obicni referral link? a sto se tice NYM VPNa, cuo sam za njega vec i zanimljiva prica, iako ja koristim samo Surfshark koji mi je sasvim ok, pa mi ga je nepotrebno mijenjati
|
|
|
|
|
slackovic
Legendary
Activity: 3192
Merit: 1527
|
 |
Today at 10:17:11 AM |
|
evo da se javim i na hrvatskom boardu  iz znatizelje, zasto QR kod a ne obicni referral link? a sto se tice NYM VPNa, cuo sam za njega vec i zanimljiva prica, iako ja koristim samo Surfshark koji mi je sasvim ok, pa mi ga je nepotrebno mijenjati Oho! Je li to netko nov došao na naš board? Dobrodošao i svakako se uključi u rasprave. Vidjet ćeš da smo opušteni i pričamo o svemu. Nadam se da ti ovo nije jedini post kod nas jer nam fali članova s naših prostora. Surfshark nisam koristio jer imam Mullvad koji mi je dovoljan. Ali prednost NYM VPNa pred Mullvadom je svakako cijena jer tih 28 dolara za 2 godine je stvarno ništa. Mullvad je svakako puno skuplji. Jedino ne znam ima li NYM VPN toliko izlaznih čvorova kao primjerice Mullvad.
|
|
|
|
Ceemv22
Copper Member
Newbie
Activity: 14
Merit: 3
|
 |
Today at 10:29:59 AM |
|
Surfshark nisam koristio jer imam Mullvad koji mi je dovoljan. Ali prednost NYM VPNa pred Mullvadom je svakako cijena jer tih 28 dolara za 2 godine je stvarno ništa. Mullvad je svakako puno skuplji. Jedino ne znam ima li NYM VPN toliko izlaznih čvorova kao primjerice Mullvad.
hvala na dobrodoslici!  nije ovo jedini post, planiram se ukljuciti redovito. sto se tice tih izlaznih cvorova NYM ih zapravo ima i vise nego Mullvad, samo sto su decentralizirani 3rd party cvorovi a ne vlastiti serveri kao kod Mullvada. razlika je u tome sto kod Mullvada vrte svoju vlastitu infrastrukturu a NYM se oslanja na decentraliziranu mrezu. ja osobno koristim surfshark jer isto je jako jeftin a i dobar za stvari za kojeg ga ja koristim. iako ako ti je stvarno stalo do anonimnosti onda NYM ima smisla. tako da ako ti treba brzo i jeftino (kao meni) onda mozda razmotri surfshark i ti
|
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

|
 |
Today at 03:21:06 PM |
|
evo da se javim i na hrvatskom boardu  Svaki novi član je dobrodošao.  Dosadilo nam je gledati slackovic i katanic97 u vrhu najaktivnijih članova iz mjeseca u mjesec pa se potrudi da ih ponekad zamjeniš. iz znatizelje, zasto QR kod a ne obicni referral link?
Pravila foruma zabranjuju postanje referral linkova. Jedino ih smiješ staviti u svoj profil pod signature prostor npr. Ista ta pravila ne spominju referral QR kodove tako da je dkbit98 negdje u sivoj zoni. Malo krši pravila a malo ne. Ali nikom ovdje to neće smetati osim ako jedino to počneš raditi pa kreneš spamati svoje linkove lijevo i desno. Onda bi te neko mogao prijaviti.
|
|
|
|
|