Buna en çok Acun ve Cem Yılmaz sevinir. Acun çok boşandı ve bir sürü para ödüyor.
Cem yılmaz da bu konuda dertliydi aylık 10 bin dolar mı ne ödüyor şu? Hatta madafaka diyordu.
Bir kere de erkekleri düşünen bir sistem olsun. Zaten şuan her yerde çalışan bayan var. Erkeğin sırtına büyük bir kamburdu. Geç kalınmış bir karar bence
Bunu sonsuza kadar ödemek ne kadar makul? Sırf bu yüzden insanlar evlilik sözleşmeleri imzalamaya başladılar. Haklılar ve kendilerini korumak istiyorlar. Ayrıca zengin birisinin evlenmek istemesi neden acaba? İstediği kadına istediği yaşta ulaşabilir. Eğer evlendiyse o adam gerçekten karşıya inanmıştır. Karşısı da boşanma durumunda onu soyup soğana çevirmemeli bence.
Sonsuza kadar ödemek hiç makul değil kesinlikle.
Dün ben Acun , Cem Yılmaz dedim sosyal medya da bu kişiler ile ilgili twitler gördüm. Bu adamlar zengin bunlara dokunmaz ama yine de sonsuza kadar nafaka vermek iyi değildi ve şimdi bitti.
Senin de dediğin gibi insanlar evlilik sözleşmesi yapmaya başladı.
Bu nafaka ve mal paylaşımı muhabbeti olduğu zaman aklıma hep PSG'li Hakimi geliyor. Adam her şeyini anasının üstüne yapmış zamanında eşinden boşandı kadın hiçbir şey alamadı. Onun yaptığı da ayrı bir ibnelik.