Bitcoin Forum
June 17, 2026, 09:47:56 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: LG Electronics, Arbitrum'un İş Birliği  (Read 56 times)
SUPERSAIAN (OP)
Legendary
*

Activity: 2982
Merit: 1666

View Profile WWW
June 12, 2026, 09:31:33 PM
Merited by karabiber (1)

LG Electronics, Arbitrum'un desteğiyle blokzincir tabanlı bir reklam platformu geliştirdi. Arbitrum'un ARB tokeni son 24 saatte %5 değer kazandı. Ağ, reklam şeffaflığını artırmayı ve verimsizlikleri azaltmayı amaçlıyor.

Ortaklık, web3 reklam çözümlerinin artan benimsenmesini vurguluyor. Bu ortaklık, LG’nin küresel tüketici erişimini Arbitrum’un blokzincir altyapısı ile birleştiriyor. Birlikte, reklamverenler, yayıncılar ve izleyiciler arasında güveni artıran bir platform yaratmayı umuyorlar. Bu adım, finans ve kripto para birimlerinin ötesinde blokzincir uygulamalarına olan artan ilgiyi vurguluyor, özellikle güvenilir verilere ve şeffaf işlemlere ihtiyaç duyan sektörlerde.

https://x.com/Cointelegraph/status/2065323295663067560?s=20

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K      

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

98%  
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

HIGH 
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

..PLAY NOW..
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1694
Merit: 1096

View Profile
June 13, 2026, 09:45:01 PM

Eskiden olsa diye cümleye girmek istemezdim ama gerçekten geçmişte olsa arb %100 yapmıştı ama şimdi %5’e iyi diyoruz. LG gibi dünya devi bir şirketle anlaşmışlar ve bu neredeyse fiyatlamıyor bile. Eskiden olan absürt atlamaları sıçramaları özledim. Arb açısından bence güzel bir anlaşma olmuş.

edandrada
Member
**

Activity: 1147
Merit: 28

View Profile
June 15, 2026, 08:33:19 PM

bu haberleri 2018 yıllarında iota ve link için o kdar çok duyduk ki. hepsi fasa fiso çıkıyor bu tür işbirliklerinin
SUPERSAIAN (OP)
Legendary
*

Activity: 2982
Merit: 1666

View Profile WWW
June 15, 2026, 11:35:27 PM

Eskiden olsa diye cümleye girmek istemezdim ama gerçekten geçmişte olsa arb %100 yapmıştı ama şimdi %5’e iyi diyoruz. LG gibi dünya devi bir şirketle anlaşmışlar ve bu neredeyse fiyatlamıyor bile. Eskiden olan absürt atlamaları sıçramaları özledim. Arb açısından bence güzel bir anlaşma olmuş.
Zamanlaması önemli. Boğa sezonunda olsaydık, eminim böyle bir haberden sonra pump etkisi yaratırdı. Kriptoda %5'e pump demek ayıp olur, ufak bir artış diyebiliriz. Belki tekrar göreceğiz o günler yakındır kim bilir, tekrar o absürt artışların olduğu altcoin sezonunu. Bende özledim gerçekten.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K      

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

98%  
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

HIGH 
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

..PLAY NOW..
Xyloo
Full Member

Activity: 252
Merit: 167

View Profile
June 16, 2026, 03:08:14 AM

Zamanlaması önemli. Boğa sezonunda olsaydık, eminim böyle bir haberden sonra pump etkisi yaratırdı. Kriptoda %5'e pump demek ayıp olur, ufak bir artış diyebiliriz. Belki tekrar göreceğiz o günler yakındır kim bilir, tekrar o absürt artışların olduğu altcoin sezonunu. Bende özledim gerçekten.
Öyle dönemler yaşanırsa herkes para kazanır. Böyle bir dönemi tekrar yaşatmazlar. Küçüklerin para kazanmasını istemezler doğrusunu söylemek gerekirse. Borsada bile aldığınız bir hisse senedinde sizi yıllarca bekletenler kripto gibi oynaklıkta pik yapan bir yerde buna izin verirlerse çok şaşırırım. Kripto para sektöründe yükselişlerin insanı bir anda ihya edecek seviyede olabilme gerçeği de var.

Suleiman the Magnificent
Full Member

Activity: 616
Merit: 155

Persona Non Grata

View Profile WWW
June 16, 2026, 08:31:22 PM

Eski boğa dönemlerinde şöyle bir haber üzerine tek mumda 2x yapardı gerçekten. Şu an hem piyasa çok fena durumda hem de eskisi gibi bu tarz haberler çok fazla prim yapmaz oldu. Kitlesel benimsenme arttıkça geleneksel piyasalara dönüyoruz.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: