Bitcoin Forum
June 15, 2026, 08:10:25 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Worm Cup  (Read 21 times)
Varnquister (OP)
Full Member

Activity: 196
Merit: 148

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
June 13, 2026, 02:41:36 PM

WormCup bot ile 200K dolar ödülden pay alabiliyorsunuz.Her maçın neredeyse 1000 dolarlık ödül havuzu mevcut ve skoru tahmin ederseniz kazanıyorsunuz.Telegram üzerinde olan bu bota giriş yapıp bot üzerinden oyun oynayıp tahmin yaparak hem sıralamada üst sıralara çıkmayı başarabilirsiniz hem de ödülden pay alma şansınızı deneyebiliyorsunuz.
https://t.me/wormcupbot?startapp

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1694
Merit: 1096

View Profile
June 13, 2026, 09:38:30 PM

Hocam teşekkürler. Telegram botlarını uzun süredir bıraktım ama bunu deneyebilirim. Mesajdan sonra girip bakayım durumlar ne diye çünkü yeni başladı zaten dünya kupası ve bu yüzden hala mantıklı sayılabilir. Bu parayı nereden buluyor bunlar ya  Grin

Varnquister (OP)
Full Member

Activity: 196
Merit: 148

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
June 14, 2026, 06:34:28 AM

Hocam teşekkürler. Telegram botlarını uzun süredir bıraktım ama bunu deneyebilirim. Mesajdan sonra girip bakayım durumlar ne diye çünkü yeni başladı zaten dünya kupası ve bu yüzden hala mantıklı sayılabilir. Bu parayı nereden buluyor bunlar ya  Grin
Önemli değil telegram botlarını daha önce görmüştüm fakat hiç birini denemedim boşa zaman kaybı diye şimdi ise durum farklı.Her maçın ayrı ödülü var ve liderlik sıralaması var.
Bu parayı belki de yatırımdan ayırmış olabilirler bu konuda bilgim yok çünkü 4.5 milyon dolar yatırımları olduğunu biliyorum.Reklam yapmak amaçlı böyle bir yolu seçmiş olabilecekleri ihtimal dahilinde.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: