Bitcoin Forum
June 15, 2026, 10:22:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dünyanın gerçek cyborg'u Arda Saatçi  (Read 15 times)
darkrangerat (OP)
Jr. Member
*

Activity: 42
Merit: 11

View Profile
Today at 06:02:18 PM

74 günde sakatlığına rağmen 3000 km yolu koşmuş bir Türk. Cyborg lakabını kendisi değil dünya taktı ancak bizden bilen tanıyan çok az kişi
Japonyada ise 3000km yolu 43 günde tamamladı durmadı koşarken yemeğini yedi sadece zaruri ihtiyaçlar için durdu.

2026 yılında ise Redbll cyborg sezonu'da route 66 boyunca uzanan 600km rotada toplam 14 maraton koşarak 123 saatte yarıtışı tamamladı

2026 yılında Arda, YouTube’daki canlı yayında bir milyondan fazla kişinin takip ettiği Red Bull Cyborg Season Ultra 600 meydan okumasını başarıyla tamamladı. Death Valley’den başlayan, çöl yolları ve tarihi Route 66 boyunca uzanan 600 kilometrelik rotada toplam 14 maraton koşarak parkuru 123 saat 21 dakikada bitirdi.
6.000 metrelik tırmanış, kavurucu sıcaklar ve ciddi uyku yoksunluğuna rağmen sınırlarını zorlamayı sürdüren Arda, finişin ardından şu sözleri paylaştı: “Yıldızlara ulaşmaya çalışmak her zaman karşılığını verir. Her şey kusursuz gitmese bile. Hayallerinizi kalbinizde taşımaktan asla vazgeçmeyin.”

https://www.redbull.com/tr-tr/athlete/arda-saatci
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2898
Merit: 1542

View Profile
Today at 07:30:19 PM

Tanımıyordum bu arkadaşı burada görene kadar sanırım asla yılmak bilmeyen bir enerjiye sahip keşke siteye girdiğimde uyruk Türk yazsaydı uyruk alman olarak görünüyor ama tabi bir yandan onları da eleştirmek istemiyorum çünkü Türkiye’de kalsa en fazla ne olabilirdi ki? Almanya’da ekonomik özgürlük ve sosyal özgürlükle istediğini yapıp bu Cyborg özelliğini göstermiş herkese kardeşimi tebrik ediyorum

Pages: [1]
  Print  

Jump to: