Bitcoin Forum
June 17, 2026, 12:25:12 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mobil paket fiyatlarının çıldırmış olması  (Read 29 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2688
Merit: 2216

View Profile
Today at 05:07:20 AM

10gblık internet bana yeterli geliyor hem iş yerinde hemde evde internet var ancak 10gb paket bile 300 tl bandını geçmiş durumda anormal bir artış var anlam veremiyorum hele 50-60gb paketler çılgın pahalı.

Varmı şöyle ucuz yollu bir paket bir ara netgsm'in vardı onada izin vermediler hemde çok ucuzdu dünyayı yönetmiyorum akşamalrı bile belli bir saatten sonra telefonum dışarıdan gelen çağrılarda sessizdir ilgilenmem ama bu işin boku çıkmış durumda 300 tl vermek istemiyorum çözümde yok

karabiber
Hero Member

Activity: 2114
Merit: 958

View Profile
Today at 06:03:01 AM

Hepsi aralarında anlaşmışlar gibi internet paketleri, tarifeler aşağı yukarı birbirine yakın fiyatlarda. Bimcell’de bile 9 GB’lil paket 290 TL. Diğerlerine bakmadım bile. Net GSM ilk çıktığında piyasaya iyi fiyatlarla girmişti. Şimdi 10 GB’lık en uygun paketleri 258 TL görünüyor. Bu işin tadı kaçtı cidden. Millet yurtdışında bizim buradaki tarifelere verdiğimiz paralara ekstra son çıkan telefonları ekleyip taahhüt yaptırıyor. Biz burada 10 günde biten internet paketleriyle kazık fiyatlarla gün geçiriyoruz. İnsanlar da memnun sanırım bu durumdan çünkü gündem bile olmuyor şirketlerin bu fahiş fiyatları. Her şeyde olduğu gibi kalitesizliğe ve kazıklanmaya alışmış bir toplum olmuşuz.

darkrangerat
Jr. Member
*

Activity: 49
Merit: 11

View Profile
Today at 06:17:27 AM

1kg domatesten ucuz 1kg tavuk alınan yerde 1 aylık mobil aboneliğe 500 tl üstü para vermek cidden delilik sanırım insanlarda protein eksikliği var birde günlük yaşamımızda sürekli insanların telefonu kulağında görüyoruz ne işe yapıyorlar dünyayı mı yönetmeye çalışıyorlar anlam veremiyorum ve anlayamıyorum.
eightdots
Legendary
*

Activity: 1540
Merit: 1051

View Profile
Today at 09:52:02 AM

10gblık internet bana yeterli geliyor hem iş yerinde hemde evde internet var ancak 10gb paket bile 300 tl bandını geçmiş durumda anormal bir artış var anlam veremiyorum hele 50-60gb paketler çılgın pahalı.

Varmı şöyle ucuz yollu bir paket bir ara netgsm'in vardı onada izin vermediler hemde çok ucuzdu dünyayı yönetmiyorum akşamalrı bile belli bir saatten sonra telefonum dışarıdan gelen çağrılarda sessizdir ilgilenmem ama bu işin boku çıkmış durumda 300 tl vermek istemiyorum çözümde yok

Bu duruma müdahale etmeliler artık. İnsanlar mecbur bir şekilde almak zorunda kalıyor. İnternet lüks değil ihtiyaç ve bu ihtiyacın bedeli çok yüksek. Verilen hizmete bakıldığında zaten fiyatının pahalı olduğu daha net anlaşılıyor. Şehrin ortasında çekmeyen internet var hala.

Biraz kalabalıkta zaten hatlar kilitleniyor ve çözüm bulmuyorlar.

█████████████████████████
███████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
███▀░░██████▀░▀████░░▀███
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
 ROOBET .██████. BET ON WORLD CUP  🗺 ⚽︎.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
cudumbro
Jr. Member
*

Activity: 45
Merit: 20

View Profile
Today at 10:06:48 AM

Yakın geçmişte benim sözleşme bitti cidden çıldırmış olmalılar geçtiğimiz yıl 200 tl'ye bir ara vodafone vs güzel indirimli paketler verdi bu yıl 300 tl altında çöp yok gibi birşey 1kg tavuk eti cidden komik fiyattaymış ha düşününce insan şaşırıyor 100 tl'nin artık adı var kendisi hiçbirşey almıyor.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: