Bitcoin Forum
June 17, 2026, 11:18:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Μείωση του πληθυσμού  (Read 25 times)
BlackHatCoiner (OP)
Legendary
*

Activity: 2058
Merit: 9841

View Profile
Today at 02:18:33 PM

Έχετε παρατηρήσει τελευταία που δισεκατομμυριούχοι μιλάνε για biohacking και ότι δεν υπάρχει λόγος να μην μπορεί ένας άνθρωπος να ζει για πάντα; Έχω ακούσει τουλάχιστον τον Elon Musk και τον Brian Armstrong να το λένε.

Αν όντως θέλουν να μειώσουν το πληθυσμό, πώς θα το έκαναν; Θα σκότωναν τους ίδιους ανθρώπους, κάτι που είναι θορυβώδες και εύκολο να το εντοπίσεις, ή θα τους έπειθαν να μην κάνουν παιδιά μέσω της θηλυπρέπειας στους άντρες και της αρρενωπότητας στις γυναίκες που θα αναπαρήγαγαν τα social media που εκτίθενται οι ίδιοι ώρες κάθε μέρα;

Μια θεωρία συνωμοσίας.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
cryptosize
Sr. Member

Activity: 2170
Merit: 415

View Profile
Today at 03:25:31 PM

Εγώ αν ήμουν η Ελίτ, δεν θα ήθελα (ούτε θα χρειαζόμουν) 8,3 δις ανθρώπους να ζουν για πάντα και να μου βρωμίζουν τον πλανήτη (ακόμα κι αν δεν κάνουν παιδιά).

Θα ήθελα όμως η Ελίτ των 300 ατόμων (παραπάνω δεν είναι) να μπορούν να ζουν για πάντα. Μόνο αυτοί όμως (πόση μόλυνση να προκαλέσουν 300 άνθρωποι?).

Το πρόβλημα του μέσου ανθρώπου είναι ότι δεν μπορεί να σκεφτεί σαν Ελίτ, δηλαδή κυνικά/μακιαβελικά.

Η σχέση που έχει ο μέσος άνθρωπος με την Ελίτ είναι σαν την σχέση μωρού - γονέα.

Και κανείς δεν πιστεύει ότι ο "γονέας" θα ήθελε να τον σκοτώσει (όχι με brutal τρόπο απαραίτητα).
BlackHatCoiner (OP)
Legendary
*

Activity: 2058
Merit: 9841

View Profile
Today at 04:56:07 PM

Εγώ δε μπορώ να φανταστώ την ιδέα να ζω για πάντα. Μου ακούγεται ένας εφιάλτης. Ο λόγος που ευχαριστιέσαι τη ζωή σου και που σηκώνεσαι κάθε μέρα να δουλέψεις είναι επειδή ο χρόνος σου είναι σπάνιος και κάποια μέρα τελειώνει. Για ποιο λόγο να σηκωθείς από το κρεβάτι αν ζεις για πάντα πάμπλουτος;

Δεν υπάρχει φως χωρίς σκοτάδι. Οι χειρότερες στιγμές της ζωής μας διαμορφώνουν το χαρακτήρα μας και τελικά είμαστε ευγνώμονες για αυτές τις κακές στιγμές. Γι' αυτό βλέπουμε και περιπτώσεις παιδιών που γεννιούνται σε πλούσιες οικογένειες, τα έχουν όλα και πάλι πέφτουν στα ναρκωτικά / αυτοκτονούν / είναι δυστυχισμένα.

Αναρωτιέμαι πως το αντιμετωπίζουν αυτό στην ελίτ.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
cryptosize
Sr. Member

Activity: 2170
Merit: 415

View Profile
Today at 05:04:25 PM

Εγώ δε μπορώ να φανταστώ την ιδέα να ζω για πάντα. Μου ακούγεται ένας εφιάλτης. Ο λόγος που ευχαριστιέσαι τη ζωή σου και που σηκώνεσαι κάθε μέρα να δουλέψεις είναι επειδή ο χρόνος σου είναι σπάνιος και κάποια μέρα τελειώνει. Για ποιο λόγο να σηκωθείς από το κρεβάτι αν ζεις για πάντα πάμπλουτος;

Δεν υπάρχει φως χωρίς σκοτάδι. Οι χειρότερες στιγμές της ζωής μας διαμορφώνουν το χαρακτήρα μας και τελικά είμαστε ευγνώμονες για αυτές τις κακές στιγμές. Γι' αυτό βλέπουμε και περιπτώσεις παιδιών που γεννιούνται σε πλούσιες οικογένειες, τα έχουν όλα και πάλι πέφτουν στα ναρκωτικά / αυτοκτονούν / είναι δυστυχισμένα.

Αναρωτιέμαι πως το αντιμετωπίζουν αυτό στην ελίτ.
Με κόκα και Lagavulin... Grin
Pages: [1]
  Print  

Jump to: