Bitcoin Forum
June 22, 2026, 05:28:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Yeni içki yasası yürürlüğe girdi  (Read 10 times)
Mustang Shelby (OP)
Legendary
*

Activity: 1428
Merit: 1032

View Profile
June 21, 2026, 11:15:49 AM

Buna göre, alkollü içkilerin veya bu ürünleri üreten, ithal eden ya da pazarlayan firmalara ait isim, marka, logo ve amblemler iş yerlerinin içinde ve dışında kullanılamayacak.

Ayrıca ürün ambalajlarında yer alan ifade, şekil, isim, işaret ve görsellerin iş yerlerinin vitrinlerinde, satış ünitelerinde ve etkinlik alanlarında bulundurulması da yasaklandı.

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Alkol ile mücadelenin eğitim ile olacağını düşünüyorum ben kaldı ki alkol ayarında alındığında gayet keyifli. Aslında demek istediğim bağımlılıkla mücadele aslında. Yoksa haftada bir kaç kere arkadaşlarla kadeh tokuşturmanın nesi kötü ?

Ayrıca bu ülkede hala sigara paketine iğrenç resimler koyarak, alkole üretici-satıcı ismi koymayarak mücadele edildiğini sananların olması da üzücü. Keşke bunlara yaptıkları çalışmanın onda birini eğitimi geliştirmeye harcasaydılar.

Kaynak : https://www.birgun.net/haber/yasa-resmilesti-yeni-icki-yasaklari-yururluge-girdi-719443

Pages: [1]
  Print  

Jump to: