Bitcoin Forum
July 06, 2026, 01:03:08 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Takip ettiğiniz YouTube kanalları hangileri  (Read 34 times)
kriminall (OP)
Hero Member

Activity: 1750
Merit: 568

View Profile
July 05, 2026, 04:37:39 AM

Arkadaşlar bu sanırım genel bir soru. Takip ettiğiniz YouTube kanalları hangileri? Biraz da sizin profilinizi yansıtan cevaplar olacak sanırım. Ben başlayayım :

- Mr Beast. İzlemesi en keyifli YouTuber kesinlikle Mr Beast. Bu çocuk sistemden aldığını sisteme besleyerek kartopu gibi sürekli büyüyor. Ayrıca dublaj keyfi de cabası.

- Diamond tema seviyorum bu çocuğu ama biraz dar bir skalada. Tevrat, zebur ve bilimum dini kitaplardaki çarpık hikayeleri çekip kendince mantıksız yönlerini yorumluyor ama izlemesi keyifli.

- Gerçeği bul.

- Evrim Ağacı.

İlk aklıma gelen bunlar. Ekonomiye dair takip ettiğim kanal neredeyse yok. Hele kripto kanallarının %90’ı şarlatan dolu.

Sizlerin takip ettikleri neler?

hikrimen
Member
**

Activity: 81
Merit: 18

View Profile
Today at 06:33:01 AM

https://www.youtube.com/@belgeselizle60

türk emekli bir abimiz iti ile yola çıkıyor ve afrikaya taşınıyor eski bir belgeselci ve keyifli bir anlatıma sahip uzun zamandır video atmadı ama birkaç bölüm izle izletiyor.
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 1033

View Profile
Today at 11:00:05 AM

YouTube’da videoların öyle takip durumunu pek yapmıyorum. Güldür Güldür izliyorum arada hepsi bu. Canım sıkılırsa bir de Türk filmi açıyorum eskilerden. Bir dönem teknoloji kanallarına bayağı ilgiliydim takip ediyordum artık onları da takip etmiyorum. Bilmiyorum takip edince bana zararı yok ama herkes gibi ne gerek var kafasındayım.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: