Bitcoin Forum
July 07, 2026, 04:16:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: TRT maçları 4k oynatamıyor ama elin evlatları dünyayı 4k canlı yayın veriyor  (Read 65 times)
hikrimen (OP)
Member
**

Activity: 81
Merit: 18

View Profile
July 06, 2026, 06:31:24 AM

https://www.sen.com/live

Bazı zamanlarda canlı yayından çıkıyor ama genelde 4k canlı yayın basıyorlar tv'de reklam vs izleyeceğime açıp bu video ile huzur buluyorum insanlığın aslında ne kadar büyük bir dünyada yaşadığını bu halde savaşların vsvs bitmediğini görüyorsun birde kusursuzluğu.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1708
Merit: 1098

View Profile
July 06, 2026, 08:26:29 AM

Evimde 4k tv var ve yıllar önce almıştım. Bugün hala 4k kanal kullanmıyorum, kullanamıyorum, ülkede 4k yayın yapan bir TRT var galiba onu da çoğu zaman açmıyorum. Ama artık 4k kültürü gelmeli bence. 2026 yılını bitireceğiz ve 4k yayın izleyemiyoruz.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2912
Merit: 1547

View Profile
July 06, 2026, 09:23:13 AM

Evimde 4k tv var ve yıllar önce almıştım. Bugün hala 4k kanal kullanmıyorum, kullanamıyorum, ülkede 4k yayın yapan bir TRT var galiba onu da çoğu zaman açmıyorum. Ama artık 4k kültürü gelmeli bence. 2026 yılını bitireceğiz ve 4k yayın izleyemiyoruz.

4K tamamen satış stratejisi hocam bir televizyon alırken size övüyorlar güzelliyorlar ama olayın alakası yok 4K ile yani Türkiye’den bu konuda bir şey beklemek doğru değil onlar ancak televizyondaki sigaraları alkolleri blurlarlar pek televizyon açısından tatminkar bir ülke değiliz bu konuda Japonya ve Güney Kore sanırım dünyada öncü orada olsak neyse de bugün 4K hizmeti Türkiye’de beklemek mantıksız

mandown
Legendary
*

Activity: 2702
Merit: 2232

View Profile
July 06, 2026, 10:04:50 AM

4K tamamen satış stratejisi hocam bir televizyon alırken size övüyorlar güzelliyorlar ama olayın alakası yok 4K ile yani Türkiye’den bu konuda bir şey beklemek doğru değil onlar ancak televizyondaki sigaraları alkolleri blurlarlar pek televizyon açısından tatminkar bir ülke değiliz bu konuda Japonya ve Güney Kore sanırım dünyada öncü orada olsak neyse de bugün 4K hizmeti Türkiye’de beklemek mantıksız

yayın bulunmuyor olsada stremio gibi platformlarda 4k film dizi vs izleyebilirsiniz ciddi anlamda kalite bambaşka insan izlerken keyif alıyor eskiden 1080p'ye aşık olurduk ancak mevcut tv teknolojileri en dandik 4k tv dahi olsa inanılmaz iyi deneyim veriyor birde yanına android herhangi birşey oldumu telefondan dahi yayını tv'ye direk gönderebiliyorsunuz zaten şu telefondan tv'ye olan deneyim çok iyi eskiden tv'nin altında genellikle bir pc dururdu şimdi xioami tvbox harici birşey bağlı değil.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1288
Merit: 691

View Profile
July 06, 2026, 10:55:23 AM

yayın bulunmuyor olsada stremio gibi platformlarda 4k film dizi vs izleyebilirsiniz ciddi anlamda kalite bambaşka insan izlerken keyif alıyor eskiden 1080p'ye aşık olurduk ancak mevcut tv teknolojileri en dandik 4k tv dahi olsa inanılmaz iyi deneyim veriyor birde yanına android herhangi birşey oldumu telefondan dahi yayını tv'ye direk gönderebiliyorsunuz zaten şu telefondan tv'ye olan deneyim çok iyi eskiden tv'nin altında genellikle bir pc dururdu şimdi xioami tvbox harici birşey bağlı değil.

Şu TvBox hayat kurtarır mı? Eski bir televizyon var ve internet bile bağlanmıyor. Ona TvBox alınırsa internet falan oluyor mu? Kullanımı konusunda biraz cahilim, kusura bakmayın. Hazır kullanan birisi bulmuşken, verdiğin parayı hak ediyor mu yani bu aparat? 4k hiç izlemedim vallahi öyle övdünüz ki canım çekti Grin

mandown
Legendary
*

Activity: 2702
Merit: 2232

View Profile
July 06, 2026, 11:28:57 AM

hayat kurtarmayı bırak yeni hayatlar yaşatır. son yıllarda parasını hak eden nadir ürünlerden biridir korsan yayın izleyeceğim dersen apk olarak inattv kur geç yanına stremio bütün film ve diziler yabancı dilde stremio'da türkçe olarakda inattv'de bulunuyor orjinal platformlar zaten kuruluyor abonelik varsa kare kod okutup akıllandırıyorlar eğer ekran paneli önemli değil eski tv canlansın diyorsan al geç kullan 2k 4k vs bakma ama xioami al bilinen markaları eğer elindeki telefon android ise işin çok kolay her iki cihazdada aynı account ile hesap açıldıysa  https://filmmakinesi.film gibi sitelere girip video'ya play dedikten sonra alttaki paylaşma butonuna tıklarsanız evdeki cihazı seçtiğiniz an görüntü birebir tv'ye geçer

bende tv'de anten var yok önemli değil xioami mi tv box + youtube yetiyor.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2030
Merit: 1628

View Profile
July 06, 2026, 09:34:38 PM

4K Yayın alsan nolur almasan nolur, kaç tane kanal 4K yayın yapıyor ki bunlardan bekliyorsun, bence gereksiz bir serzeniş var burada.

Dünya'da da benim bildiğim çok kanal 4K yayın yapmıyor, bence 4K yayından önce yapılan içeriklerin kalitesi, zaten para veriyoruz ama TRT'nin içerikleri hep aynı, bunları daha da geliştirseler daha iyi olur, ben 4K'ya takık biri değilim, öyle çok arayacağım bir şey de değil.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: