Bitcoin Forum
July 14, 2026, 07:19:19 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Sony, ABD'de stablecoin güven bankası kurmak için şartlı onay aldı  (Read 20 times)
Frankwitzer (OP)
Member
**

Activity: 196
Merit: 59

View Profile
July 09, 2026, 07:05:08 PM

Sony Bank, dolar cinsinden stablecoinleri yönetmek amacıyla ABD'de bir yan kuruluş olan Connectia Trust'ı kurmak için ön şartlı OCC onayı aldı.
Sony Bank’ın %100 sahibi olduğu New York merkezli yan kuruluş, yaklaşan stablecoin iş operasyonlarını desteklemek üzere 40 milyon dolar sermaye ile finanse edilecektir.ABD'nin stablecoinler için kapsamlı bir federal çerçeve geliştirmesiyle birlikte nihai düzenleyici onaylar beklenirken operasyonlar askıya alınmıştır.
https://www.coindesk.com/business/2026/07/09/sony-secures-conditional-approval-to-set-up-u-s-stablecoin-trust-bank
mandown
Legendary
*

Activity: 2716
Merit: 2233

View Profile
July 09, 2026, 07:25:37 PM

Önüne gelen trend olan stable coin ticaretine giriyor tertemiz para senin elindeki kriptoyu sanal bir birim ile sahip olurken bir yandanda hazinesinde olan gerçek dolarların yıllık getirdiği gelirler ile zenginleşmeye devam ediyorlar kimsede çıkıp ben benim cüzdanımda duran usd türevlerine neden durduğu yerde faiz getirisi alamıyorum da demiyor.

40 milyon dolar nakit paranız var tamammı banka hesaplarında duruyor onu yatırdınmı mevduat hesapalrına her yıl 2 milyon dolar civarı havadan paranı alıyorsun 40 milyon doları dijitalleştirdinmi kim ne bok yemiş kimin umrunda adam tertemiz her yıl hazinesine 2 milyon dolar katıyor olayın saçmalığına bakarmısınız.

usdt ve türevlerinin amacı da bu ya hem para kendi ülkelerinde kalıyor hem bundan faiz kazanılıyor hemde kriptoyu domine ediyor ve tamamen sanal usd türevleri ile bedavaya yakın btc sahibi oluyorsun Cheesy

Pages: [1]
  Print  

Jump to: