Bitcoin Forum
July 13, 2026, 09:56:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: T3 Vakfı'ndan gençlere ücretsiz FPV dron eğitimi  (Read 24 times)
MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 168
Merit: 31

View Profile
July 10, 2026, 01:45:21 PM

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı gençlerin havacılık ve ileri teknoloji alanlarındaki yetkinliklerini geliştirmeye yönelik çalışmalarına T3 FPV Akademi ile devam ediyor. FPV dron teknolojileri alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirmek, gençlerin teknik ve uygulamalı becerilerini artırmak ve FPV dron kültürünü Türkiye genelinde yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirilen Akademi, İstanbul’da gerçekleştirilecek FPV Dron Eğitim Programı’nın ilk dönemi için gençleri başvuruya davet ediyor.
Başvurular 15 Temmuz'a kadar açık.
https://t3vakfi.org/tr/news/t3-fpv-akademiden-genclere-uygulamali-dron-egitimi-t3-fpv-dron-egitim-programi-icin-basvurular-basladi
kriminall
Hero Member

Activity: 1764
Merit: 568

View Profile
July 11, 2026, 01:44:19 PM

Bence çok güzel bir etkinlik olmuş. Artık drone eğitimleri çok daha önemli bir hale gelecek. Sadece hobi olarak değil, savaş sahasında da etkili bir silah dronelar. Ayrıca iyi bir fotoğrafçı veya kameracı drone ile harikalar yaratabilir yeter ki tam olarak hedeflediklerini hayata geçirsin. Eğitim açısından faydalı bir şey olmuş.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: