Bitcoin Forum
July 15, 2026, 11:26:30 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Türkiye iran arasındaki ham petrol boru hatları usulsüzlüğünden ceza yedi  (Read 37 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2716
Merit: 2236

View Profile
July 13, 2026, 06:49:13 AM

Türkiye, Irak-Türkiye ham petrol boru hattındaki usulsüzlükler nedeniyle Türkiye aleyhine verilen 1 milyar 471 milyon dolarlık tahkim cezasının iptali için Paris'te açılan davayı kaybetti. (ANKA)

hatırlarmısınız bilmem işid muhabbetinde konuşulmuş kaçak yakıt hatları var hesabı vsvs diye dün türkiyeye hayvan gibi ceza kesil 1.5 milyar dolar yasal faizi ile vs nerelere gitmiştir allah bilir bu para  anlamadığım şey şimdi bunun hesabı kimden sorulacak? bu millet durduk yere 1.5 milyar dolar ve üstünü ödeyecek öyle mi?

https://x.com/ajansmuhbir1923/status/2076193449175384172

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1582
Merit: 488

View Profile
July 13, 2026, 08:54:45 AM

Belki de bu haber konuşulmasın diye Haluk Levent haberi piyasaya sürüldü.
Dün sürekli sosyal medya Haluk söyle Haluk böyle derdinde. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama bu haber daha büyük ve bizi ilgilendiren önemli haberlerden birisi ama TV de konuşuldu mu bilmiyorum

kriminall
Hero Member

Activity: 1764
Merit: 568

View Profile
July 13, 2026, 09:10:15 AM

1.5 milyar dolar çok büyük bir para. Belki bu haberi almış olmalılar ki öncesinde gümrük vergilerine ek tarifeler geldi. Bu ek tarifeler yüzünden gelirlerin artmasını bekliyor olmalılar ama üretmeyen Türkiye olarak maalesef vatandaşa borç ve vergi yükü olarak gelecek bunlar.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2926
Merit: 1549

View Profile
July 13, 2026, 06:34:17 PM

Kim vermiş acaba bu cezayı arkadaş paranın büyüklüğüne baksana tabi itiraz edersin ama itiraz da reddedilse mecburen ödenecek artık ne Ocak da zam alırız ne temmuzda bu parayı memurdan emekliden bir şekilde keserler öderler maalesef ülke adına büyük bir sorun olacak bu bir de arkadaş bak nusaybine gittim görev yaptım ulan pencereden kamışlıdaki petrol hatları fabrikalar falan görülüyor sınır çizilirken ailenin yarısı orada yarısı Nusaybin’de kalmış hepi topu 1 km iki ilçe arası mesafe ama Nusaybin’de petrol yokmuş kamışlı ise petrol cenneti nasıl oluyorsa artık şu ülkenin petrol kısmına el atması lazım

Pages: [1]
  Print  

Jump to: