Bir zamanlar neredeyse her gencin bir dönem yaptığı gibi spor salonuna gidiyordum

Ağırlık çalışarak vücudu biraz toparlamaya, şekillendirmeye başlamıştım. Bu dönemde yediklerime, içtiklerime ekstra dikkat ediyordum. Öğünlerde et, tavuk vs eksik etmiyordum ama bir yerden sonra ağırlık kaldırmada tıkandığımı hissetmiştim ama bu 1 sene sonra falan ortaya çıkmıştı. Kaldırdığım ağırlıkları belirli bir ağırlığa kadar yükselttim sonrasında onun ötesine geçemiyordum.
Bunun sebeplerini spor salonunda hocalara sordum, internetten araştırmalar yaptım. Genelde hocaların ilk önerdiği şey kreatin oldu. Bu dönemde protein tozu da kullanmıştım. Dedim buna da bir şans vereyim. Harbiden mucize gibi bir şeymiş bu kreatin. Bu zamana kadar niye kullanmadım ben bunu diye sormuştum kendime. O günden sonra kendimi Ronnie Coleman gibi hissediyordum

Çıkamadığım ağırlıkları takır takır kaldırmaya başladım, kendimi epey zorladım ama bilinçsiz ve gaza gelerek çalıştığım için sakatlanmalar oldu ve uzun süre ağırlık kaldırmayı bıraktım, haliyle kreatin falan da kullanmadım. O günden sonra vücut tekrar eski haline dönmeye başladı. Başlığı görmüşken yazmak istedim. Bu kreatin harbiden bir mucize.