Bitcoin Forum
July 18, 2026, 11:36:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Oğuzhan Uğur gözaltına alındı  (Read 38 times)
MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 168
Merit: 33

View Profile
July 17, 2026, 10:53:41 AM

"Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına yönelik yürütülen soruşturmada, aralarında Oğuzhan Uğur'un yanı sıra Ahbap çalışanları ve mali denetçilerin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı.
Bir çok kişiyi de alacaklar gibi gözüküyor.
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/ahbap-dernegi-sorusturmasinda-oguzhan-ugurun-da-aralarinda-oldugu-7-supheli-gozaltina-alindi/4000922
mandown
Legendary
*

Activity: 2716
Merit: 2238

View Profile
July 17, 2026, 11:00:39 AM

Göz altına alınması normal ortada çok ciddi dolandırıcılık var o şahsın dokunduğu kim varsa o kişiler sorgulanır doğal yani bu 1 kişi 200 kişi ile iletişim halinde olur 50'sinden parasal işlemler yapmış diyelim sorgulanmasınmı? sorgulansın tabiki. Rezalete bak ya.

l99l
Hero Member

Activity: 1120
Merit: 656

View Profile
Today at 05:18:44 PM

Gözaltı süreci tek başına suçun kanıtı değildir. hukuki süreç tamamlanmadan kesin vermemek gerekir.
Eğer bir usulsüzlük varsa ortaya çıkar yakında. Ancak kamu yararını ilgilendiren konularda da tüm iddiaların şeffaf biçimde araştırılması gerekir.
Sonuçları beklemek en doğru yaklaşım olacaktır bu geçtiğimiz süreçte.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2926
Merit: 1549

View Profile
Today at 08:25:01 PM

Oğuzhan Uğur bana her zaman cesaretli birisi olarak geldi bilmiyorum bu işlerle bağı var mı ama umarım yoktur çünkü siyaset meydanı gibi alanları kaybettiğimiz bugünlerde tüm siyasilere konuşma fırsatı tanıyarak insanların onları daha iyi tanımasına yardımcı olan bir insan olarak bana her zaman pozitif bir durumu geçmiştir gözaltı kararı bence ağır sonuçta kaçma şüphesi varsa gözaltı yaparlar ama kaçma şüphesi bence Oğuzhan’da yok tabi para transferleri nasıl olacak bilmiyorum ama umarım Oğuzhan da bu güveni sarsmaz

Pages: [1]
  Print  

Jump to: