Fenerbahçe bu akşam maç yapacak bu turu geçer ama sonraki turlarda ne olur bilemem. Uzun zamandır Şampiyonlar ligine kalmak için çalışıyorlar. Kadroları bu sene çok iyi. Bu sene umarım gruplara kalmayı başarır. Şu an pek umutlu değilim ama mutlaka bir yerde lige alıştıktan sonra kondisyon bulduktan sonra ve rakip belli olduktan sonra tekrar yorum yapabiliriz.
Polonyalı bir yorumcu mu gazeteci mi ne Fenerbahçe hakkında çok endişe etmemeleri gerektiğini ve onları Spartak Trnava seviyesinde falan gördüğünü söylemiş. Fenerbahçe'nin bu akşam bu lafı onun gibilerin ağzına tıkması lazım sağlam bir performans sergileyerek. Ayrıca Türk takımlarının UEFA turnuvalarındaki eleme sonuçları zaman zaman hiç iç açıcı olmayabiliyor gerçekten de. Fakat Fenerbahçe'nin bu elemede öyle bir sürpriz yaşamasını beklemiyorum. Greenwood ve Ake herhalde bir sonraki maçta yerlerini alacaklar kadroda.
Gerçekten de öyle, özellikle eleme turlarında Türk takımları olarak pek de iyi hatıralara sahip değiliz, geçmişte rahat geçilmesi gereken rakiplere bile beklenmedik puan kayıpları ve elenmeler yaşandı. Bu yüzden taraftarların temkinli yaklaşmasını da normal karşılıyorum. Yine de bu akşam özelinde ben bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum Fenerbahçe'nin. Kadro kalitesi ve diğer her türlü anlamada Fenerbahçe rakibinden üstün görünüyor.