Bitcoin Forum
August 11, 2026, 10:12:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 [5]  All
  Print  
Author Topic: UEFA Şampiyonlar ligi 2026/27 sezonu  (Read 688 times)
MK-74
Legendary
*

Activity: 2072
Merit: 1632

View Profile
August 10, 2026, 09:09:52 PM

Yarın akşam Fenerbahçe deplasmanda kaybetmediği sürece problem yok. Strum Graz'ın Fenerbahçe'yi 3 farkla yenebileceğini düşünmüyorum, ondan dolayı da Fenerbahçe'nin tur atlayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe yarın rahat bir maç oynamalı ve oyuncularını yormamalı ve rakiplerinin kim olacağını beklemeli.

Sparta Prag ilk maçı 2-1 evinde kazanmıştı ve yarın akşam Lyon deplasmanına gidecek, buradan alacakları en kötü beraberlik onları Fenerbahçe'nin rakibi yapacak. Ben Sparta Prag'ın Fenerbahçe rakibi olmasını istiyorum, Fenerbahçe için daha kolay bir rakip olduklarını düşünüyorum.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1330
Merit: 691

View Profile
August 10, 2026, 09:54:11 PM

Yarın akşam Fenerbahçe deplasmanda kaybetmediği sürece problem yok. Strum Graz'ın Fenerbahçe'yi 3 farkla yenebileceğini düşünmüyorum, ondan dolayı da Fenerbahçe'nin tur atlayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe yarın rahat bir maç oynamalı ve oyuncularını yormamalı ve rakiplerinin kim olacağını beklemeli.

Sparta Prag ilk maçı 2-1 evinde kazanmıştı ve yarın akşam Lyon deplasmanına gidecek, buradan alacakları en kötü beraberlik onları Fenerbahçe'nin rakibi yapacak. Ben Sparta Prag'ın Fenerbahçe rakibi olmasını istiyorum, Fenerbahçe için daha kolay bir rakip olduklarını düşünüyorum.
Bir gollük farkla kaybetseler bile maç uzatmaya gidecek. Bu yüzden Sparta Prag’ın avantajı büyük. Fener rahat bir maç oynamalı ve elemeleri geçip bir sonraki tura kalmak için zorlanmadan kazanmalı.

Temsilcimiz açısından kolay bir rakip gelmesini isterim ama kim gelirse gelsin sonraki turda fener turu geçer bence. İki takım da Fenerbahçe kadar iyi değil.

Pages: « 1 2 3 4 [5]  All
  Print  

Jump to: