sanayi siz ne olarak görüyorsunuz? fakirlik, cahillik, garibanlık, hamallık yuvası mı? işe yaramayanlar sanayiye düşüncesini bir bırakın. x'de paylaşılıyorsa her yoruma açık olacaksın öyle beni pof poflasınlar diye birşey yok bana göre bu yorumlar daha iyi bu gördüğünüz twitler gerçek hayatın kendisi beyler. 1. olan kişinin sanayide çalışması veya tavsiye edilmesinin nesi garip? vay arkadaş ya sizler nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum
Sosyal medya insanların tüm nefretini kustuğu bir yer ciddiye almamak lazım. Belki de dünyadaki en zor sınav sistemine sahibiz ve böyle bir sınavda derece elde etmiş öğrencilerden bahsediyoruz. Böyle insanların boşta kalması mümkün mü? Gidecekleri okullar belli yani en başta Koç, Sabancı gibi imkanları çok geniş okulları tercih edecekler. İşleri bir nevi hazır gibi bir şey olacak. Böyle insanlar sağlam paralar da kazanırlar zaten yani sanayi bilmem ne diyerek saçmalamaya gerek yok bu insanlar hakkında.
sınavda başarılı olması bu öğrencinin gerçek hayatta başarılı biri olacağı anlamını taşımıyor zaten sınav sistmeimiz ezbere dayalı ne kadar çok ezber yapar ne kadar çok test çözer görsel hafızasına yerleşir sınava girer çıkar bu onu başarılı mı yapar? bana göre yapmaz yapıyor olsaydı zaten ülkemizde heryerde ingilizce türkçe gibi konuları sular gibi çözerdik sınav arkadaş bu abartmayın o kadar.
Mevzu ne yazık ki vahim. O birisi ne yazık ki haklı. Ben bugünleri gorebilseydim eğer üniversite okuyacağım diye kıçımı yirtmazdim. Benim ki mecburiyet olduğu için oldu .
Sosyal medya da gördüm Kartal Anadolu İmam Hatip 128 öğrenciden 21'i ilk 100'de.
Geçen yıl lgs bu sene yks
Bu mesele çok konuşulmadı. Orada ki çocuklar boş çocuk değil onu biliyorum ama ilk 100'dw 21 kişinin olması da garip geldi bana
Sistemimiz o kadar bozukki bakıyorsun çocuğa sınav ve ezber konusunda çok iyi ama iş gerçek hayata geldiğinde asosyal kalkıp masa başına koysan konuşamıyor.
Sınav herşey değil ne ilk ne son kendini evdede geliştirir sanayidede paşalar gibi yaşar aylık 20-70k paralar yerine bavulla gezer.