Bitcoin Forum
July 25, 2026, 04:02:12 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Kintara  (Read 22 times)
SUPERSAIAN (OP)
Legendary
*

Activity: 3024
Merit: 1678

View Profile WWW
July 22, 2026, 11:00:26 PM
Merited by Vispilio (1)

Son zamanlarda dikkatimi çekti oyun çünkü bir çok yayıncının oyunu oynadığını gördüm, belli kazanç sağlıyorlar bu yüzden oynuyorlar. Oyun benim tarzıma uymuyor bu yüzden oynamıyorum, oynamamda. Bu tarz oyunlar sevenler bakabilirler. Belki güzel airdrop yapar, ilgi yüksek çünkü. İzometrik bir MMO oyunu; $KINS kazanmak, satın almak ve satmak , görevleri keşfetmek ve daha fazlasını yapmak. Sitede online sayısı da görünüyormuş. Şuanda aktif olarak 550 kişi online görünüyor.

https://kintara.com/

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K      

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

98%  
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

HIGH 
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

..PLAY NOW..
fuathan
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 521

Aleph.im

View Profile
July 22, 2026, 11:47:35 PM

Maalesef Kintara artik yeni oyuncular icin o kadar da kazandirmiyor. Ayrica gelistiriciler de oyuna eskisi gibi ilgi gostermiyor. 7/24 discord'da Fortnite oynadiklarini goruyor millet. Arada bir iki kozmetik urun cikariyorlar falan.

Gercek alpha su oyunda.

https://gluniverse.gibglue.xyz/

Oyun inanilmaz bir hizda gelisiyor. Oyun icinde at yarisi, rulet, vs oynayabiliyor, yaratik kesebiliyor ve sinirli kaynaklari kendi borsasinda satabiliyorsunuz. Cheesy
Gelistirici ile surekli konusuyoruz. Tum hatalari onarip her gun surekli yeni ozellikler ekliyor. Daha oyunun %5 ini bile gormediniz diyor. Smiley

Gercekten para kazanmak isteyen bu oyuna bakabilir. Ilk gunlerde girmek avantajli olacaktir.

Oyuna girebilmek icin 1000 adet $GLUE almaniz gerekiyor. Su anda bu miktar 10 cent.

Proje $120k market buyuklugune sahip. KINTARA su anda $6m'de. 30m'ye ulasmisti. Ben GLUE'nun oyun ici kaynak ve nesnelerin kisitli olmasi nedeniyle cok daha yukseklere cikacaginin dusunuyorum. Smiley
Pages: [1]
  Print  

Jump to: