Bitcoin Forum
July 24, 2026, 12:55:27 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Türkçe bölüm eskiden daha mı aktifti?  (Read 35 times)
standardnepo (OP)
Jr. Member
*

Activity: 33
Merit: 11

View Profile
July 23, 2026, 01:54:06 PM

Selamlar arkadaşlar,

Türkçe bölümde pek hareketlilik/etkileşim yok gibi. Eskiden de böyle miydi, yoksa BTC’nin ani düşüş ve yükseliş dönemlerinde daha mı aktif oluyor? Ben genelde sorularımı İngilizce bölümünde soruyorum ama Türkçe kısmı da aktif olsa ne güzel olurdu.

Forumda yeni olduğum için local dillerin genel durumu mu böyle, yoksa ben biraz geç mi kaldım anlayamadım. Smiley
EFS
Moderator
Legendary
*

Activity: 4536
Merit: 3170

View Profile
July 23, 2026, 02:35:49 PM

Foruma erişim kapatıldı. VPN olmadan Türkiye'den giriş yapılamıyor. Yerel bölümdeki aktifliğin düşmesindeki nedenlerden biri bu.
Yerel bölüm istatistiklerine bu konudan bakabilirsiniz.

Asıl neden ise konuşulacak neredeyse her şeyin konuşulmuş olması. Artık birçok konu tekrara giriyor. Forum genelinde bu durum mevcut. İmza kampanyaları olmasa trafik %90 düşerdi.
Ralli dönemlerinde geçici bir artış oluyor. Şimdiki gibi durgunluk dönemlerinde sessiz.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
varanvaran
Legendary
*

Activity: 1165
Merit: 1029

Bitcoin Trader

View Profile
July 23, 2026, 06:37:27 PM

Kesinlikle konuşulan birçok şeyin zaten konuşulması ve dediğiniz gibi Erişim engelinden kaynaklı

standardnepo (OP)
Jr. Member
*

Activity: 33
Merit: 11

View Profile
July 23, 2026, 06:52:31 PM

Foruma erişim kapatıldı. VPN olmadan Türkiye'den giriş yapılamıyor. Yerel bölümdeki aktifliğin düşmesindeki nedenlerden biri bu.
Yerel bölüm istatistiklerine bu konudan bakabilirsiniz.

Asıl neden ise konuşulacak neredeyse her şeyin konuşulmuş olması. Artık birçok konu tekrara giriyor. Forum genelinde bu durum mevcut. İmza kampanyaları olmasa trafik %90 düşerdi.
Ralli dönemlerinde geçici bir artış oluyor. Şimdiki gibi durgunluk dönemlerinde sessiz.
Yurt dışından giriş yapıyorum, forumun erişime kapalı olduğunu bilmiyordum.Sad Teşekkürler cevabınız için, linke bakacağım.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: