Bitcoin Forum
July 26, 2026, 01:48:21 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bewen Enerji Halka arz oluyor  (Read 27 times)
kizilhare (OP)
Member
**

Activity: 415
Merit: 89

View Profile
July 24, 2026, 12:44:28 AM

Bu akşam SPK'dan onay alan Bewen Enerji taslak izahname bilgileri 👇

Arz Fiyatı: 48.10 TL

Lot sayısı: 80.000.000 Adet

Arz büyüklüğü: 3.6 Milyar TL

Bireysele Eşit Dağıtım

Bewen Enerji #BEWEN Fon kullanım yerleri:

%40-55 RES kapasitesi artış yatırımı
%35-45 Kredi geri ödemeleri
%5-10 İşletme sermayesi

Onaylı İzahnamede değişebilir

https://x.com/i/status/2080398693560111418

Sağımız solumuz enerji şirketi oldu. Tamam enerji bu kadar önemli ama spk her hafta yeni bir enerji bulup önümüze getiriyor.

%35-45 kredi ödemeleri demişler. Bu kısım bence değişecek. Bu oran çok yüksek. Bu kısmı halk ödetme planları var galiba.
Ben bu hafta olan arzlarda belki sigorta arzına katılırım o da net değil.
mandown
Legendary
*

Activity: 2730
Merit: 2238

View Profile
July 24, 2026, 08:22:56 AM

bu ne la? krediyi ödüyorsan zaten ilk faizi ödüyorsun kafadan kredi ödeyeceksen kredi ödeyemecek duruma geldiğini mi söylüyorsun? kredi ödeyemeyecek duruma gelen şirket arz mı ediliyor vay babam vay. resmen iflas ettik diyorlar ben buna katılmam.

zaten bu hafta arz olanlardan sadece bir tanesina katıldım oda masfen'di millet toplu olarak katılır diye masfene çok fazla girdim umarım istediğim kadar gelir.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1596
Merit: 490

View Profile
July 24, 2026, 10:11:02 AM

bu ne la? krediyi ödüyorsan zaten ilk faizi ödüyorsun kafadan kredi ödeyeceksen kredi ödeyemecek duruma geldiğini mi söylüyorsun? kredi ödeyemeyecek duruma gelen şirket arz mı ediliyor vay babam vay. resmen iflas ettik diyorlar ben buna katılmam.

zaten bu hafta arz olanlardan sadece bir tanesina katıldım oda masfen'di millet toplu olarak katılır diye masfene çok fazla girdim umarım istediğim kadar gelir.

Bence Spk'ya direktif gitmiş (tamamen hissi tahmin) çok batan şirketler oluyor. Bunları azr edin halktan para toplayıp borcunuzu ödeyin ayakta kalın. Yoksa başka açıklaması yok. Arkadaş gelen paranın nerdeyse yarısi kredi ödemelerine gidecek. Bu da ben batıyorum bir omuz verin demek
Böyle giderse bizim ülkede ABD borsalarında arz olacak. Biz de batıyoruz.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: