Bitcoin Forum
July 26, 2026, 06:12:28 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5G sonrası telefon internet hızları  (Read 34 times)
W Jr. (OP)
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2086
Merit: 1519

View Profile
July 25, 2026, 10:27:14 AM
Merited by Hvdv (1)

Türkiye 13. Sırada 179 mbps hızla.Lider ise BAE oluyor.Tahmin edemeyeceğiniz şekilde Bulgaristan, Brunei krallığı, gördüğüm kadarıyla düşük düşündüğüm ama bizden hızlı olan ülkeler.

Listenin sonları ise şaşırtıcı.49. Sırada İtalya yer alırken, burada görünmüyor ama 50. Sırada da Şili var.

5G gelmeden önce sanırım biz internette çağın çok gerisindeydik.5G’ye rağmen senaryo bu.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Hvdv
Hero Member

Activity: 1316
Merit: 691

View Profile
July 25, 2026, 12:33:43 PM

Sıralama beklediğimden iyi çıkmış hocam. Ben yine alt sıralarda rezalet bir tablo bekliyordum ama yukarılardayız ve bazı Avrupa ülkelerini de geride bırakmışız. Hatta Bulgaristan, Danimarka ve Türkiye olarak üçüncü sıradayız Avrupa ülkeleri arasında. Kesin Turkcell üzerinden hesaplanmıştır. Türk Telekom için bu hız alındığını düşünmüyorum.

kriminall
Hero Member

Activity: 1778
Merit: 570

View Profile
July 25, 2026, 12:53:36 PM

Arap ülkeleri parayı basmış teknolojiyi almış. Japonya ve Kore zirvede sandım başlığa girerken ama Kore 7. Japonya yok gibi sanki. Aynı şekilde teknoloji ülkesi Çin de 16. Sırada yer alıyor. Türkiye olarak biz onlardan hızlı internet kullanıyoruz öyle mi? Maalesef buna inanmam pek mümkün değil. Hangi kurum araştırmayı yaptıysa bence biraz aceleye getirmiş veya doğru kaynaklardan verileri almamış.

Xyloo
Full Member

Activity: 294
Merit: 171

View Profile
July 25, 2026, 02:44:07 PM

Arap ülkeleri parayı basmış teknolojiyi almış. Japonya ve Kore zirvede sandım başlığa girerken ama Kore 7. Japonya yok gibi sanki. Aynı şekilde teknoloji ülkesi Çin de 16. Sırada yer alıyor. Türkiye olarak biz onlardan hızlı internet kullanıyoruz öyle mi? Maalesef buna inanmam pek mümkün değil. Hangi kurum araştırmayı yaptıysa bence biraz aceleye getirmiş veya doğru kaynaklardan verileri almamış.

Tabi listenin çok ilginç olduğu konusunda size katılıyorum ben de. 5G’ye geçişi davullu zurnalı duyurdular ama 5G’nin çok da faydası yok bence. Çok hızlı şekilde internet kotası doluyor. Bu yüzden çok kişi 5G’yi iptal etti. Hızda yüksek gibi görünüyor ama bu hızı tam alıp almayacakları da şüpheli. İnternetin ev interneti olanları da hız olarak yeterli değil, mobilde böyle iyi olduğumuzu pek sanmıyorum.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: