Bitcoin Forum
July 26, 2026, 03:40:09 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Alman pil şirketi Varta iflas ediyor  (Read 29 times)
MomusReign (OP)
Member
**

Activity: 182
Merit: 34

View Profile
July 25, 2026, 08:10:46 PM

Almanya'nın en köklü sanayi kuruluşlarından, pil üretiminde Avrupa'nın öncü firması Varta, Stuttgart Asliye Ticaret Mahkemesi'ne iflas başvurusunda bulundu. Şirket, kuruluşundan 139 yıl sonra kendi yönetimi altında ön iflas sürecine girdiğini duyurdu.Varta kullandığım bir markaydı pil olarak severek de kullanıyordum.Şimdi muadil olarak neyi kullanacağım bilmiyorum.
https://www.memurlar.net/haber/1173729/139-yillik-dev-alman-pil-sirketi-varta-iflas-ediyor.html
CLS63
Legendary
*

Activity: 2548
Merit: 1937

View Profile
July 25, 2026, 08:51:28 PM

Haberi okudum da ek finansman ihtiyacı duymuşlar ve ilginç bir şekilde hiçbir yatırımcı böyle bir adım atmak istememiş. Bu arada Apple Airpods için şarj edilebilir pil de üretiyorlarmış ama Apple Varta ile anlaşmayı sonlandırmaya karar vermiş. Bu da elbette bir darbe indirmiştir şirkete. Valla ben de fiyat/performans olarak Varta'yı beğeniyordum iyi iş görüyordu. Duracell oldukça pahalı geldiği için Varta mantıklı geliyordu. Umarım gelecekte geri dönebilirler.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
mandown
Legendary
*

Activity: 2730
Merit: 2238

View Profile
July 25, 2026, 09:04:24 PM

Çin ile hiçbir ülke baş edemiyor yıllarca şirketler belli bir standardın üstüne çıkmıyorlardı hep aynı nasıl olsa ekmek elden su gölden bu pil satılacak kafasındaydılar şimdi lityum diye bir pil var bildiğin kalem pilde dahi var ve standart 1.5 volt sabit verebiliyor daha düne kadar pillerde enerji sorunu varken adamlar minicik pillerin içine hayvansı kapasiteleri koydu eee çin kopyaladı da kopyaladı herşey ellerinde sen türkiyeden bir ürün üretiyorsun adama üretsin diye yolluyorsun çatur çutur ellerinde bir aya kalmadan kopyalıyorlar yapay zekada benzer bir düşünce ile yola çıkıyor internet kullanmak zorundasın ee oradaki veri bedava bedava veriyi alıp işliyorlar al sana son nesil teknoloji.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: