Bitcoin Forum
July 27, 2026, 06:08:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Girişiminiz İçin Finansman ve Destek / 10.000 $’dan Başlayan Özel Yatırımlar  (Read 10 times)
davidcmx (OP)
Newbie
*

Activity: 2
Merit: 0

View Profile
July 26, 2026, 11:58:30 AM

Selam !
Yatırım ve uzun vadeli iş birliği için gelecek vaat eden erken aşama girişimler arıyorum.

İlk ve en zor adımı atmış, yani ürünlerinin birileri tarafından ihtiyaç duyulduğunu teyit etmiş ekiplerle ilgileniyorum. Bunlar ilk ödeme yapan müşteriler, aktif kullanıcılar, çalışan bir MVP veya talebin varlığını doğrulayan diğer metrikler olabilir.

Ana alanlar: Kripto, FinTech, Yapay Zeka ve ödemeler ile kripto ile ilgili her şey

Ne arıyorum:

- Gelişimin erken aşamasındaki girişimler
- Kripto, FinTech ve Yapay Zeka alanlarında çözümler
- Çalışan bir ürün veya doğrulanmış pazar talebi
- Sadece yatırım çekmekle kalmayıp uzun vadeli işletmeler kurmaya hazır ekipler

Neler sunabiliriz:

- Finansal yatırımlar
- Projenin gelişiminin erken aşamalarında tam destek
- Hukuki konularda ve işletme yapılandırmasında yardım
- Pazarlama ve ürün tanıtımı
- Ağımıza erişim ve şirket gelişimi için yeni fırsatlar
- Geliştirme ve ölçeklendirme stratejileri konusunda danışmanlık desteği

Amacım sadece finansman sağlamak değil, aynı zamanda şirketin büyümesiyle ilgilenen uzun vadeli bir ortak olmaktır. Mümkün olduğunca derinlemesine dahil olabileceğim ve gerçek faydalar sağlayabileceğim az sayıda projeyle çalışmayı tercih ederim.

Aynı zamanda şeffaflık benim için temelde önemlidir. İsimsiz ekiplerle çalışmıyorum. Kurucular kendileri, deneyimleri ve ürünleri hakkında açıkça konuşmaya istekli olmalıdır. Ayrıca düzenli iletişime, görüntülü görüşmelere ve gerekirse kişisel toplantılara hazır olmayı bekliyorum. Güçlü şirketler güven üzerine kuruludur, bu nedenle kişisel etkileşim benim için işbirliğinin zorunlu bir parçasıdır.

Elbette, katılımımız şirkette bir pay edinmemizi gerektirir. Bu payın büyüklüğü bireysel olarak görüşülür ve projenin aşamasına, yatırım miktarına ve gelişimine katılım derecemize bağlıdır.

Gerçek bir sorunu çözen bir ürün yaratıyorsanız, talebin ilk onayını zaten aldıysanız ve sadece para değil, aynı zamanda daha fazla büyüme için güçlü bir ortak arıyorsanız, projenizi tanımaktan mutluluk duyacağım.

İlk mesajda şunları kısaca açıklamanız faydalı olacaktır:

Girişiminiz ne iş yapar?;
Ürün hangi aşamada?;
İlk kez kullanan veya müşteri olan var mı?;
Hangi sorunu çözüyorsunuz?;
Ne kadar yatırım veya desteğe ihtiyacınız var?

Yetenekli ekipler ve ilginç fikirlerle iletişime her zaman açığım.
Bana X'ten ulaşabilirsiniz: @odyxyzen
Pages: [1]
  Print  

Jump to: