Hteo sam jos pre da otvorim ovu temu. Mislim da je sad pravo vreme,jer nisu svi nasi clanovi aktivni u Meta - sekciji a ovde bi bilo sve na jednom mestu.
Desile su se neke vazne promene, a jedna od tih je da od pre 6 dana poceo da se deli signature ban za clanove za koje se smatra da su spam i da pisu bez ikakvog smisla. Ovlascenje je dobio nutildah i za sada ima dosta banovanih signature clanova.
Godinama vec govorim da je gambling sekcija cisti spam bez valuea. Nadam se da ce ovo popravit situaciju.
Ne bih bas rekao da je 100% sekcije spam, ali da velika vecina je se slazem. Pogotovo gambling discussion, gdje netko sa alt racunom otvori neku glupu temu i onda svi navale sa spamom.
Takoder kad god sam tamo otvarao neku temu, dobio bih 2, 3 "postena" odgovora a sve ostalo mlacenje prazne slame...
Sad koliko je tu odgovornost signature managera od kojih neki traze minimalno po 25 postova tjedno, a koliko sudionika u kampanjama koji onda moraju izmisljati diskusiju da ispune kvotu moze se isto diskutirati...
Slazem se,ali zavisi sve koji thread pratis. Ako pratis sve ono sto te zanima tipa neke teme koje su vezane za transfere,UCL,Seria A,moze da se nadje korisnih infofmacija. Ovo ostalo je Boze sacuvaj,samo da se ispuni kvota i to je to. Ova ekipa sto je sigbanovana je vecinom iz Stake kampanja,ali sigurno da ce se dodatno osetiti razlika,,nadam se pozitivno
Koliko mi je drago da su se stvari pocele rjesavati u smjeru smanjenja spama, opet vidim da su zahvaceni i korisnici koji bas i nisu zasluzili da dobiju signature ban po mom misljenju.