Bitcoin Forum
July 26, 2026, 03:01:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Meta - diskusija/desavanja/zanimljivosti  (Read 24 times)
katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 784
Merit: 1271

View Profile WWW
Today at 12:12:09 PM
Merited by Pmalek (3)

Hteo sam jos pre da otvorim ovu temu. Mislim da je sad pravo vreme,jer nisu svi nasi clanovi aktivni u Meta - sekciji a ovde bi bilo sve na jednom mestu.

Desile su se neke vazne promene, a jedna od tih je da od pre 6 dana poceo da se deli signature ban za clanove za koje se smatra da su spam i da pisu bez ikakvog smisla. Ovlascenje je dobio nutildah i za sada ima dosta banovanih signature clanova. Tema je otvorena za pitanja i odgovore, a isto tako i za clanove koji mogu da uloze zalbu i dobiju obrazlozenje za svoj ban. Tema - Signature Ban Appeal and Q&A : appeal your sigban here takodje ne nutildah napravio alat gde mozete proveriti svoj score profila. Alat - https://postflayer.onrender.com/

Jos jedna tema koja mi je zapala za oko je CryptoYar - Merit Source Application gde je od jedne obicne prijave za merit source-a potencijalno otkriveno varanja sa alt nalozima i to na Pizza day contestu. Taj clan je dobio glavnu nagradu od $1500 pa se sada gleda da li je varao i koliko alt nalog ima. U toj temi je @examplens imao jako dobro zapazanje i izneo neverovatne dokaze.

Tako da mislim da ova tema moze da bude dobra za diskusiju izmedju nas jer u poslednje vreme se stvarno desavaju promene i zanimljive stvari.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
examplens
Legendary
*

Activity: 4088
Merit: 4796

View Profile WWW
Today at 01:12:06 PM
Merited by Pmalek (3)

Ma sto se tice ovog Pakistanca, tu sam ustvari uvucen u celu pricu na altt forumu. Tamosnji moderator(i) su me ukljucili kao "judge" na forumu, bas za slucajeve poput trenutno aktuelnog, kada treba sto neutralnije proceniti da li je neko igrao van pravila.
On je od ranije preneo "account farm" oznaku sa ovog foruma, pa je naravno sve eskaliralo kada je trazio uklanjanje oznake.
Moram potvrditi da sam imao uvid u deo modloga, i jasno se vidi, isti IP mesecima uz vrlo kratke intervale prilikom logovanja. Jasno da je ulazio sa jednom po jednim acc i ispunjavao signature kvotu.
Moderator (ima pun pristup) koji je inace prilicno uzdrzan i neutralan je jasno rekao da kompletan log ukazuje da ista osoba upravlja tim nalozima. Kasnije smo malo istrazivali, kako bi na jos neki nacin potvrdili i doslo se do pizza kontesta i onog sto sam objavio u meta. Ima tamo jos slicnosti, ali meni se nije dalo dalje se baviti forenzikom, slicnoscu rukopisa... Svakako previse toga da se kaze kako ceo Pakistan koristi isti IP, lonce, tanjire, papire, zive od signature kampanje, glasaju po istom modelu
Vise me isprovocirao jer je bio drzak. pri tom davao je vote samom sebi, cak i kad je dozvoljeno, koliko je 'fer' to raditi. Na sve to, pokupio je prvu nagradu $1500, mada mislim da ima jos njegovih radova u nagradjenim, ali zaista nemam ni volje a ni vremena da se time dalje bavim.
Mozda sam ja romantik, pa ocekujem od drugih da imaju empatije i moralna nacela u odnosu prema drugima, ali necu pusiti bas svaku naivnu pricu.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████