Ali ne vjerujem da će neko nekad stići onog "šampiona" koji je imao više alt naloga u Chipmixer kampanji godinama. U periodu kad je kampanja plaćala i preko 0.03 BTC tjedno. Po današnjoj vrijednosti to je preko $2,500. To je za jedan account a ne sjećam se sad koliko je on imao naloga.
Da, to je sigurno najpoznatiji slucaj varanja u signature kampanja. S obzirom da je lik imao (najmanje) 3 accounta u CM kampanji godinama, nakupio je finu kolicinu bitcoina.
Tko nije citao temu (ili se mozda zeli podsjetiti), evo linka
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5313637.0Ehh da, to su bila vremena kada je CM zaista plaćao velike iznose btc za svoju kampanju i što se više nikada neće ponoviti.
S obzirom koliko se ljudi pokušavalo pridružiti toj kampanji svaki puta kada bi se otvorilo neko slobodno mjesto (redovno bi bilo i do 15 i više stranica prijava koliko se sjećam) i s obzirom koliko se detaljno provjeravala prošlost svih primljenih članova u tu kampanju prosto mi je nevjerojatno da tog člana nisu razotkrili i puno prije.
Ali što se njega tiče, on se već bio poprilično ''nakrcao'' btc u trenutku kada su ga konačno otkrili i izbacili iz kampanje pa ga vjerojatno više nije bilo ni briga.
Inače, za CM su se uvijek tražili članovi sa dobrom reputacijom na forumu i s vrlo kvalitetnim postovima a da bi mogao duže vremena održavati takvu razinu praktički moraš posvetiti forumu dosta vremena svaki dan a ako održavaš 3 accounta onda ti je to cjelodnevni posao.
Fali mi CM i ta prošla vremena foruma

Nazalost nisam bio na forumu tada kada je bio CM. Prosto mi je neverovatno da je toliko bila placena kampanja ... I ovo mi je neverovatno sto si rekao da je redovno bilo 15 + stranica prijava haha! A ovaj lik sto je imao mnogo altova svaka cast,uzeo je lovu ali eto od pohlepe nije mogao dalje verovatno pa su ga ulovili. Nego, je l neko od nasih sa lokala bio u toj kampanji? Tacnije,jel neko uzeo lovu?

Pretpostavljam da jeste jer imamo stvarno kvalitetne clanove
A čuj, mikseri su uvijek bili kategorija za sebe, a CM je bio ''vrh vrhova'' i predvodio trendove.
Zapravo mi ni danas nije jasno kako im se isplatilo toliko puno plaćati sudionike kampanje, daleko više od drugih kampanja na forumu, a realno i da su plaćali duplo manji svejedno bi bili nabolje plaćena kampanja i bez problema bi popunili sva mjesta.
Koliko se sjećam, tek pred kraj su zapravo smanjili isplate.
Prijave za tu kampanju su bile gotovo poput prijave za posao, predaja zahtjeva, pa prvi krug selekcije, pa drugi krug selekcije...

A da, pohlepa je gadna stvar a što se tiče naših članova mislim da smo u odnosu na broj članova bili najzastupljeniji u toj kampanji.