Bitcoin Forum
September 01, 2026, 09:05:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4]  All
  Print  
Author Topic: Meta - diskusija/desavanja/zanimljivosti  (Read 912 times)
slackovic
Legendary
*

Activity: 3276
Merit: 1588

View Profile
August 31, 2026, 06:10:07 AM

Nakon sto je ILuckyGuyI dobio sigban,zatrazio je unban u meti,i nije ga dobio. Posle nekog vremena,nutildah nailazi na sumnju i na kraju otkriva da je taj clan varao godinama u takmicenjima sa vise alt naloga. I to ga je provalio sto je video po istom stilu pisanja i sto je mene fasciniralo spazio je kada i u koliko razmaku minuta oba accounta postuju. Ja ne znam,ali ili covek ima viska vremena da se bavi ovim ili je bas dosta placen za ovo. Sve u svemu sve vise vidimo ljudi da imaju altove i to prolazi sve do jednom ... Evo teme,pa koga zanima nek pogleda detaljno,znam da dosta vas ne prati Metu Cheesy https://bitcointalk.org/index.php?topic=5592644.msg67091825#msg67091825

Zanimljivo... Tog člana pamtim iz BSFL natjecanja. Sjećam se da sam se tamo "borio" protiv njega u division 3, ali ne sjećam se jesmo li komunicirali ili ne. Obično ljudi iz nižih divizija nemaju običaj komunicirati u BSFL threadu. Ali zanimljivo je da je uspio sudjelovati u tom natjecanju iako je imao alt račune.

Hoće li to promijeniti njegov status u BSFL-u? Vidim da i dalje nije bannan, ali obzirom na optužbe pitanje kakva mu je budućnost.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
██████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
███▀██████▀▀████▀▀███████
██████████████████████
████▄▄██▄▄▄▄███▄▄▄███████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
█████████████████████████
████████████▀░░░▀▀▀▀█████
█████████▀▀▀█▄░░░░░░░████
████▀▀░░░░░░░█▄░▄░░░▐████
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███
█████░░░▄██▄░░██▀░░░█████
█████▌░░▀██▀░░▐▌░░░▐█████
██████░░░░▀░░░░█░░░▐█████
██████▌░░░░░░░░▐█▄▄██████
███████▄░░▄▄▄████████████

..POKER..
███████████▀▀▀███████████
███████▀▀░░▄▄▄░░▀▀███████
██████▄░░░░███░░░░▄██████
█████░▀▀█▄▄░░░▄▄█▀▀░█████
█████░██░░▀▀█▀▀░░██░█████
█████░░░░░░░█░██░▄▄░█████
█████▄░░░▄▄░█░▄▄░▀▀▄█████
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████
███████████▄█▄███████████

..GAMES..
████████▀▀░░░░░▀▀████████
██████░░▄██▄░▄██▄░░██████
█████░░████▀░▀████░░█████
████░░░░▀▀░░░░░▀▀░░░░████
████░░▄██░░░░░░░██▄░░████
████░░████░░░░░████░░████
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
██████░░░░▀███▀░░░░██████
████████▄▄░░░░░▄▄████████
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3598
Merit: 9498

View Profile
August 31, 2026, 07:00:06 AM

Nisam par tjedana pretraživao teme u Meti. Mogu misliti šta sve tamo sad ima kako su krenuli signature banovi. Možda je i bolje ne ići u Metu do daljnjeg.
Ovi sa altovima sami sebi naprave problem. Kazne im jedan nalog a oni umjesto da se pomire s tim idu da se žale. Tad ih ovi spam/scam busteri još detaljnije stave pod lupu pa im otkriju još dva/tri alt naloga.

Ali ne vjerujem da će neko nekad stići onog "šampiona" koji je imao više alt naloga u Chipmixer kampanji godinama. U periodu kad je kampanja plaćala i preko 0.03 BTC tjedno. Po današnjoj vrijednosti to je preko $2,500. To je za jedan account a ne sjećam se sad koliko je on imao naloga.

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
███████████████████████████
█████████▌██▀████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 8276

View Profile
August 31, 2026, 07:10:13 AM

Ali ne vjerujem da će neko nekad stići onog "šampiona" koji je imao više alt naloga u Chipmixer kampanji godinama. U periodu kad je kampanja plaćala i preko 0.03 BTC tjedno. Po današnjoj vrijednosti to je preko $2,500. To je za jedan account a ne sjećam se sad koliko je on imao naloga.
Da, to je sigurno najpoznatiji slucaj varanja u signature kampanja. S obzirom da je lik imao (najmanje) 3 accounta u CM kampanji godinama, nakupio je finu kolicinu bitcoina.

Tko nije citao temu (ili se mozda zeli podsjetiti), evo linka https://bitcointalk.org/index.php?topic=5313637.0

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3682
Merit: 1970

View Profile WWW
August 31, 2026, 07:22:58 AM

Da, to je sigurno najpoznatiji slucaj varanja u signature kampanja. S obzirom da je lik imao (najmanje) 3 accounta u CM kampanji godinama, nakupio je finu kolicinu bitcoina.

Tko nije citao temu (ili se mozda zeli podsjetiti), evo linka https://bitcointalk.org/index.php?topic=5313637.0

Ehh da, to su bila vremena kada je CM zaista plaćao velike iznose btc za svoju kampanju i što se više nikada neće ponoviti.
S obzirom koliko se ljudi pokušavalo pridružiti toj kampanji svaki puta kada bi se otvorilo neko slobodno mjesto (redovno bi bilo i do 15 i više stranica prijava koliko se sjećam) i s obzirom koliko se detaljno provjeravala prošlost svih primljenih članova u tu kampanju prosto mi je nevjerojatno da tog člana nisu razotkrili i puno prije.
Ali što se njega tiče, on se već bio poprilično ''nakrcao'' btc u trenutku kada su ga konačno otkrili i izbacili iz kampanje pa ga vjerojatno više nije bilo ni briga.
Inače, za CM su se uvijek tražili članovi sa dobrom reputacijom na forumu i s vrlo kvalitetnim postovima a da bi mogao duže vremena održavati takvu razinu praktički moraš posvetiti forumu dosta vremena svaki dan a ako održavaš 3 accounta onda ti je to cjelodnevni posao.
Fali mi CM i ta prošla vremena foruma  Cheesy

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
dkbit98
Legendary
*

Activity: 3066
Merit: 8839

View Profile WWW
August 31, 2026, 07:16:23 PM

E to su bili dani Cool
Siguran sam da on nije jedini član foruma koji je to napravio sa chipmixer i drugim kampanjama.

▄▄██████▄░░░▄██████▄▄
██▀▀░░░░░░░░░░░░░▀▀██
▄▄██████▄▄██████▄▄
▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄
▄███░░░▄▄░░░░░░▄▄░░░███▄
▄▄▄███░░░░██░░░░░░░██░░░░███▄▄▄
████████░░░░██░░░░░░░██░░░░████████
██████████░░░▀▀░░░░░░▀▀░░░██████████
████▀▀██████▄▄▄▄█████▄▄▄▄██████▀▀████
▀███▄░░▀▀███████████████████▀▀░░▄███▀
▀████▄▄░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░▄▄████▀
▀███████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀
▀▀█████████████████████▀▀

OrangeFren

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

▄▄█████▄▄
▄████▀▀▀████▄
███▀░░░░░░░▀███
███▀░░░▄█░░░░▀███
███░░░░░░░░░░███
███▄░░░▄█▄░░░▄███
███▄░░░░░░░▄███
▀████▄▄▄████▀
█████████
▐█████████▌
██████████
▐████▌▐████▌
▀▀▀█░░░█▀▀▀

katanic97 (OP)
Hero Member

Activity: 812
Merit: 1343

View Profile WWW
August 31, 2026, 07:50:07 PM

Ehh da, to su bila vremena kada je CM zaista plaćao velike iznose btc za svoju kampanju i što se više nikada neće ponoviti.
S obzirom koliko se ljudi pokušavalo pridružiti toj kampanji svaki puta kada bi se otvorilo neko slobodno mjesto (redovno bi bilo i do 15 i više stranica prijava koliko se sjećam) i s obzirom koliko se detaljno provjeravala prošlost svih primljenih članova u tu kampanju prosto mi je nevjerojatno da tog člana nisu razotkrili i puno prije.
Ali što se njega tiče, on se već bio poprilično ''nakrcao'' btc u trenutku kada su ga konačno otkrili i izbacili iz kampanje pa ga vjerojatno više nije bilo ni briga.
Inače, za CM su se uvijek tražili članovi sa dobrom reputacijom na forumu i s vrlo kvalitetnim postovima a da bi mogao duže vremena održavati takvu razinu praktički moraš posvetiti forumu dosta vremena svaki dan a ako održavaš 3 accounta onda ti je to cjelodnevni posao.
Fali mi CM i ta prošla vremena foruma  Cheesy

Nazalost nisam bio na forumu tada kada je bio CM. Prosto mi je neverovatno da je toliko bila placena kampanja ... I ovo mi je neverovatno sto si rekao da je redovno bilo 15 + stranica prijava haha! A ovaj lik sto je imao mnogo altova svaka cast,uzeo je lovu ali eto od pohlepe nije mogao dalje verovatno pa su ga ulovili. Nego, je l neko od nasih sa lokala bio u toj kampanji? Tacnije,jel neko uzeo lovu? Cheesy Pretpostavljam da jeste jer imamo stvarno kvalitetne clanove

Rikafip
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 8276

View Profile
August 31, 2026, 07:57:24 PM
Merited by Trofo (1)

Nego, je l neko od nasih sa lokala bio u toj kampanji? Tacnije,jel neko uzeo lovu? Cheesy Pretpostavljam da jeste jer imamo stvarno kvalitetne clanove
Bilo nas je mislim petero (od cca 55 članova) u trenutku kad je CM prestao: Trofo, dkbit98, Pmalek, marlboroza i ja. Niti jedan drugi lokalni board nije imao toliko članova u CM, a bili smo daleko manji board od većine ostalih. Što govori dosta o kvaliteti ovog boarda.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
Daniel91
Legendary
*

Activity: 3682
Merit: 1970

View Profile WWW
Today at 05:49:33 AM

Fali mi CM i ta prošla vremena foruma  Cheesy

Nazalost nisam bio na forumu tada kada je bio CM. Prosto mi je neverovatno da je toliko bila placena kampanja ... I ovo mi je neverovatno sto si rekao da je redovno bilo 15 + stranica prijava haha! A ovaj lik sto je imao mnogo altova svaka cast,uzeo je lovu ali eto od pohlepe nije mogao dalje verovatno pa su ga ulovili. Nego, je l neko od nasih sa lokala bio u toj kampanji? Tacnije,jel neko uzeo lovu? Cheesy Pretpostavljam da jeste jer imamo stvarno kvalitetne clanove

A čuj, mikseri su uvijek bili kategorija za sebe, a CM je bio ''vrh vrhova'' i predvodio trendove.
Zapravo mi ni danas nije jasno kako im se isplatilo toliko puno plaćati sudionike kampanje, daleko više od drugih kampanja na forumu, a realno i da su plaćali duplo manji svejedno bi bili nabolje plaćena kampanja i bez problema bi popunili sva mjesta.
Koliko se sjećam, tek pred kraj su zapravo smanjili isplate.
Prijave za tu kampanju su bile gotovo poput prijave za posao, predaja zahtjeva, pa prvi krug selekcije, pa drugi krug selekcije...  Grin
A da, pohlepa je gadna stvar a što se tiče naših članova mislim da smo u odnosu na broj članova bili najzastupljeniji u toj kampanji.

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3598
Merit: 9498

View Profile
Today at 06:40:28 AM

Bilo nas je mislim petero (od cca 55 članova) u trenutku kad je CM prestao: Trofo, dkbit98, Pmalek, marlboroza i ja. Niti jedan drugi lokalni board nije imao toliko članova u CM, a bili smo daleko manji board od većine ostalih. Što govori dosta o kvaliteti ovog boarda.
To je tačno. Svi su drugi članovi ostali na forumu a marlboroza je nekad poslje toga i nestao. Možda već i tokom kampanje. I DarkStar koji je je vodio CM kampanju je napustio Bitcointalk čim je završila i više se nije vraćao. Sjećam se da sam se više puta prijavljivao za CM još dok su bile te stare isplate od preko 0.03 BTC tjedno ali me nikad menadžer nije primio. Par tjedana nakon što je kampanja ograničena na $300 tjedno a ja taman uletio u neku drugu signature kampanju, DarkStar šalje PM i poziv da se pridružim. Prihvatim naravno i to je bilo to. 

▄▄███████████████████▄▄
▄███████████████████████▄
████████████████████████
████████████████████████
████████████▀██████▀████
████████████████████████
█████████▄▄▄▄███████████
██████████▄▄▄████████████
████████████████████████
████████████████▀▀███████
▀███████████████████████▀
▀▀███████████████████▀▀

EARNBET 
| 🏀

🏈 🏓

🎯 🥊

🎾

🏐

🏏 🏎️
|

███████▄▄███████████
████▄██████████████████
██▀▀███████████████▀▀███
▄████████████████████████
▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██
█████████▌██▀████████████
▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██
▀█████████████████████▀██
██▄▄███████████████▄▄███
████▀██████████████████
███████▀▀███████████

....HIGHEST....
VIP REWARDS

G U A R A N T E E D   
| 
 🜲 
KING OF
THE CASTLE

$200K in prizes
| 
..PLAY NOW..
slackovic
Legendary
*

Activity: 3276
Merit: 1588

View Profile
Today at 08:19:00 AM

... Par tjedana nakon što je kampanja ograničena na $300 tjedno a ja taman uletio u neku drugu signature kampanju, DarkStar šalje PM i poziv da se pridružim. Prihvatim naravno i to je bilo to. 

A znači nije Trofo jedini koji je svojedobno ubijao kampanje svojim sudjelovanjem? Znam da je on nekad davno "ubio" nekoliko dobrih kampanja svojim sudjelovanjem. Znam i da nakon što je primljen u CM, uspio se riješiti tog "prokletstva" ali nisam znao da je prokletstvo prešlo na tebe Grin

▄▄████████████████████▄▄
████████████████████████
███▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄██
██████████▐████▐██████
██████████████████████
██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████

████████████████████████
▀▀████████████████████▀▀

..1win..
████▌░░░░▄░░░▐████░░▐███

..POKER..
███████▄▄▀▀░█░▀▀▄▄██████

..GAMES..
█████░░▀▀░▄███▄░▀▀░░████
examplens
Legendary
*

Activity: 4116
Merit: 4936

View Profile WWW
Today at 08:41:26 AM

A čuj, mikseri su uvijek bili kategorija za sebe, a CM je bio ''vrh vrhova'' i predvodio trendove.
Zapravo mi ni danas nije jasno kako im se isplatilo toliko puno plaćati sudionike kampanje, daleko više od drugih kampanja na forumu, a realno i da su plaćali duplo manji svejedno bi bili nabolje plaćena kampanja i bez problema bi popunili sva mjesta.
Koliko se sjećam, tek pred kraj su zapravo smanjili isplate.
Prijave za tu kampanju su bile gotovo poput prijave za posao, predaja zahtjeva, pa prvi krug selekcije, pa drugi krug selekcije...  Grin
A da, pohlepa je gadna stvar a što se tiče naših članova mislim da smo u odnosu na broj članova bili najzastupljeniji u toj kampanji.
Bilo je ocigledno da mixeri i tada dominantni CM prave ozbiljnu lovu. Kad je CM zatvoren, zaplenjeno je blizu 2000 BTC i to sto su placali za kampanju je bio samo jedan deo profita.
Njihov posao se iskljucivo vodio u BTC, bez obzira na njegovu vrednost, pa je to u nekom trenutku u dolarima izgledalo zaista mnogo. A isplata je spustena na $300/w, jer su se ostali (koji nisu u kampanji) zalili na to. Vise je bilo da se smiri drama oko kampanje.

Inace, znas li da CM nije imao zvanicni servis fee, vec se smatrao besplatnim i funkcionisao je na bazi donacija  Smiley Ok, malo tricky, jer su donacije pravljenje zaokruzivanjem mixiranih iznosa. Opet, uz malo kalkulacija si mogao vrlo jeftino da koristis CM.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████