Binlerce dolarlık ekran kartlarını sürekli maksimum kapasitede çalıştırıp kiralamak cazip bir fikir görünsede asıl mesele uzun vadede ne kadar kazandırdığı olacak. Saatlik 2 dolar güzel geliyor ama elektrik tüketimi, donanım yıpranması ve kartın değer kaybı hesaba katılınca gerçekten karlı mı yoksa sadece kısa vadeli bir gelir mi görmek gerekiyor muhtemelen kısa vadeli olur. Hazır sistemleri olan madencilik şirketleri karlı çıkar bu işten.
Daha az elektrik tüketecektir vram kullanıyor ai gpu saf gücü değil yapay zeka için yıllarca ilk günki performansında çalışabilir en ufak sorun vermeden ve bir verim kaybetmeden
Binlerce dolarlık ekran kartım olsa hocam direkt yapay zekaya kiraya veririm saatlik 2 dolar bana göre çok iyi 24 saatte 48 dolar 10 gün açık kalsa 480 dolar ek gelir demek bu paraları kimse kimseye vermez valla eğer sen ben de bu firmalara verebiliyorsak bana göre çok iyi bir para kazanma yönetimi madencilik gibi gelir rahatlıkla her gün hesabına yansıyacak bir kaç ayda çok para alırsınız
VRAM kıtlığı devam edecek gibi duruyor buda eldeki kartların değerli gelirler oluşturabileceği anlamı çıkıyor saatlik 2 dolar mevcut günümüzde en baba ekran kartları için bile deli yüksek rakamlar.