Bitcoin Forum
August 04, 2026, 09:35:23 PM *
News: COLDCARD users only: critical vulnerability risks funds stored on COLDCARD devices; immediate action required

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Apple Akıllı Yüzük Geliştiriyor  (Read 63 times)
Balmain (OP)
Hero Member

Activity: 2674
Merit: 962

View Profile
August 03, 2026, 08:38:37 PM

Son yıllarda giyilebilir teknoloji alanındaki ürünlerin sayısının iyice arttığını görmüştük. Akıllı yüzükler de bunlardan biriydi. Özellikle Samsung’un Galaxy Ring modeli gibi ürünler öne çıkmayı başarıyordu. Şimdi gelen bilgiler ise yakında Samsung’un en büyük rakibi Apple’dan da böyle bir adım görebileceğimizi gösterdi. iRing ismiyle gelebilir diyorlar. Ne zaman geleceği, nasıl özellikler sunacağı ve diğer konular hakkında hiçbir bilgi yok. Giyilebilir teknoloji hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: https://www.webtekno.com/apple-akilli-yuzuk-geliyor-h219108.html

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1736
Merit: 1113

View Profile
August 03, 2026, 08:55:42 PM

Bana telefon dışında kullanılan hiç bir giyilebilir teknoloji unsuru güzel gelmiyor ya. Gereksiz para harcama gibi ki buna akıllı saatler de dahil. Ben şarj edeceksem saati her gün ne anlamı var ki? Normal saat takıyorum zaten. Bana pek hitap etmedi daha doğrusu. Yani en fazla ne olabilir derseniz muhtemelen kan akışı ile ilgili bazı şeyler olabilir veya telefonumu bul yüzüğe bir şekilde entegre çalışabilir.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2058
Merit: 1632

View Profile
August 03, 2026, 09:01:29 PM

Bana telefon dışında kullanılan hiç bir giyilebilir teknoloji unsuru güzel gelmiyor ya. Gereksiz para harcama gibi ki buna akıllı saatler de dahil. Ben şarj edeceksem saati her gün ne anlamı var ki? Normal saat takıyorum zaten. Bana pek hitap etmedi daha doğrusu. Yani en fazla ne olabilir derseniz muhtemelen kan akışı ile ilgili bazı şeyler olabilir veya telefonumu bul yüzüğe bir şekilde entegre çalışabilir.

Kesinlikle katılıyorum, telefondan başka bir akıllı cihazın hiç bir yararı yok banada, apple watch almıştım her gün veya 2 günde bir şart etmekten illallah geldi sonra sattım.
Bu yüzük olayında da geç kaldılar gibi, yapanlar yaptı zaten ve çok tutulduğunu da görmedim, izlenimlerim bu şekilde.
Tamamen para tuzağı gibi geliyor, olmasa hayatımda hiç bir şey kaybetmem, olsa da bana ekstra olarak bir şey sağlayacağını düşünmüyorum ondan dolayı çıksa da almam. Gereksiz.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1582
Merit: 1056

View Profile
August 03, 2026, 09:10:15 PM

Kesinlikle katılıyorum, telefondan başka bir akıllı cihazın hiç bir yararı yok banada, apple watch almıştım her gün veya 2 günde bir şart etmekten illallah geldi sonra sattım.
Bu yüzük olayında da geç kaldılar gibi, yapanlar yaptı zaten ve çok tutulduğunu da görmedim, izlenimlerim bu şekilde.
Tamamen para tuzağı gibi geliyor, olmasa hayatımda hiç bir şey kaybetmem, olsa da bana ekstra olarak bir şey sağlayacağını düşünmüyorum ondan dolayı çıksa da almam. Gereksiz.

Giyilebilir teknoloji konusunda firmalar bir ara çok fazla ürün tanıtım yaptılar ama zaten tutmayacağı belliydi ve haberler kesildi. Bu sefer de aynı şey olur kullanıcı sayısı sınırlı kalır ve bir zaman sonra da yeni sürümü gelmez. Teknolojinin aktif olarak kullanılması gerekiyor. Ben alayım kenarda dursun olmuyor genelde böyle sürekli olan ürünler de bu şekilde ortaya çıkıyor. Bu ürünün çok tutacağını sanmıyorum daha önce de bu konu konuşulmuştu sanırım.

Artık teknolojik cihazların sayısının artması bir yana insanlar bu cihazları azaltma yoluna gidiyor. Akıllı saat örneğinde olduğu gibi.

█████████████████████████
███████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
███▀░░██████▀░▀████░░▀███
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
 ROOBET .██████. BET ON WORLD CUP  🗺 ⚽︎.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
karabiber
Hero Member

Activity: 2156
Merit: 972

View Profile
August 03, 2026, 09:14:09 PM

Giyilebilir teknoloji aktif kullanana güzel yoksa günlük hayatta pek işe yaradığı bir özelliği yok. Akıllı saatlerden kalp ritmini ölçmenin, adım saymanın, nabzın vs.. ölçmenin sağlıklı bir bireyin günlük hayatına ne gibi bir konfor sağladığı, hayatında neleri kolaylaştırdığını düşünüyorum ama bence tamamen kendini rahatlama durumu var ortada. Yoksa bunları her gün bilmenin ekstra bir kazanımı yok bence. Teknoloji şirketleri telefon haricinde ürüm gamını çeşitlendirerek karlarını artırma peşinde işte.

xzone
Legendary
*

Activity: 3388
Merit: 1866

View Profile
August 03, 2026, 09:15:28 PM

Apple ekosistemine bir ürün çıkacaksa daha ilk haftasından milyonlarca satış olur, bu değişmeyecek bir gerçek.
Yüzük ise pek mantıklı bir teknolojik cihaz değil bence. Bu kadar ufak boyutta bir ürüne teknolojiyi sığdırmak gerçekten mesele, buna ayıracakları zaman ile bize daha makul ve işe yarar ürünler sunabilirlerdi aslında Cheesy

Nabız kontrolü, alarm gibi basit özellikler dışında bize ne sunacak bilmiyorum. Piyasadaki benzer ürünler ya da prototipler de bana pek mantıklı gelmiyor

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Hvdv
Hero Member

Activity: 1316
Merit: 691

View Profile
August 03, 2026, 09:18:18 PM

Söz konusu ürün ısırılmış elma damgasını taşıyorsa emin olun sıraya girerler ve alırlar. Bazı çiftler alyans yerine bunu ister ve bunu gösteriş gibi sosyal medyada da paylaşırlar emin olun. Sonra şarj olsun diye kablosuz şarj almak zorunda kalırsınız küçücük cihaza kablo yeri yapmazlar diye düşünüyorum. Fiyatı da mantıksız pahalı olur. Bilmiyorum ben bu ekosistem ürünlerine pek sıcak bakamıyorum. Hepsinde aynı şeyi düşünüyorum ama Apple daha bencil bu konuda.

mandown
Legendary
*

Activity: 2730
Merit: 2242

View Profile
Today at 09:31:22 AM

Apple bildim bileli yaptığı işleri gizler ürün son anda ortaya çıkar o yüzden bu tarz haberleri doğru bulmuyorum.

Akıllı yüzük bana göre daha doğru bir ürün ben saat takmayı sevmiyorum yüzük bütün sağlık bilgilerimi tnasiyon dahil tutup birde üstüne anlık sorunlarda titreşim vari bir bilgi iletiyorsa parmaktan çıkartmam. Giyilebilir teknolojik ürünlerin en iyi özelliği sağlık takibi gerisi yalan ve boş iş.

Apple ürünlerinden sadece telefonu elimde yok geri kalan hemen hemen her ürününü ya kullanmış yada dolaylı olarak denemişimdir severim severiz.

Xyloo
Full Member

Activity: 294
Merit: 171

View Profile
Today at 10:47:32 AM

Apple bildim bileli yaptığı işleri gizler ürün son anda ortaya çıkar o yüzden bu tarz haberleri doğru bulmuyorum.

Akıllı yüzük bana göre daha doğru bir ürün ben saat takmayı sevmiyorum yüzük bütün sağlık bilgilerimi tnasiyon dahil tutup birde üstüne anlık sorunlarda titreşim vari bir bilgi iletiyorsa parmaktan çıkartmam. Giyilebilir teknolojik ürünlerin en iyi özelliği sağlık takibi gerisi yalan ve boş iş.

Apple ürünlerinden sadece telefonu elimde yok geri kalan hemen hemen her ürününü ya kullanmış yada dolaylı olarak denemişimdir severim severiz.

Teknoloji ile haşır neşir olmak güzel bence. Ben de bir dönem akıllı saat kullandım ama daha sonra akıllı saatin pek bir esprisi olmadığını düşündüm sattım. Gelen mesajları telefona bakmadan okumak ve sağlık bilgileri dışında diğer özellikleri çöp. Telefondan konuşmuyor, telefondan dinlemiyordum. Diğer özellikleri de biraz kullanıcıya satış politikası gibi.

Apple TV, Apple saat derken Apple yüzük de gelebilir ve eminim bayağı kullanan da olacaktır.

Balmain (OP)
Hero Member

Activity: 2674
Merit: 962

View Profile
Today at 08:47:35 PM

Teknoloji ile haşır neşir olmak güzel bence. Ben de bir dönem akıllı saat kullandım ama daha sonra akıllı saatin pek bir esprisi olmadığını düşündüm sattım. Gelen mesajları telefona bakmadan okumak ve sağlık bilgileri dışında diğer özellikleri çöp. Telefondan konuşmuyor, telefondan dinlemiyordum. Diğer özellikleri de biraz kullanıcıya satış politikası gibi.

Apple TV, Apple saat derken Apple yüzük de gelebilir ve eminim bayağı kullanan da olacaktır.
Kullanan olacaktır kesinlikle baya da satar teknolojisi için değil sırf apple olduğu için havalı olduğu için alanlar daha fazla olacaktır. Akıllı saatten fazla farklı bir özelliği olamaz sadece farkı daha küçük ve daha rahat taşınabilir olması olur herhalde. Benim merak ettiğim daha farklı giyilebilir teknoloji olarak gelecekte neler geleceği.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1470
Merit: 1037

View Profile
Today at 09:13:58 PM

Kullanan olacaktır kesinlikle baya da satar teknolojisi için değil sırf apple olduğu için havalı olduğu için alanlar daha fazla olacaktır. Akıllı saatten fazla farklı bir özelliği olamaz sadece farkı daha küçük ve daha rahat taşınabilir olması olur herhalde. Benim merak ettiğim daha farklı giyilebilir teknoloji olarak gelecekte neler geleceği.

Giyilebilir teknoloji alanında çok iyi işler çıkabilir ama gerekli mi değil bence. Telefon, tablet sektöründe zaten yıllardır liderler. Saat sektörünü de ele aldılar. Yüzük falan derken giyilebilir teknolojinin zirvesine kadar giderler. Yakında cüzdan, çanta falan da çıkarsa şaşırmayın. Kadınlara özel çok sayıda ürün çıkarma ihtimalleri olursa daha da fazla satarlar.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: